Variabel livsforsikring

Posted by Kate Sheen at 12:53 AM

Saturday, February 7, 2009

Livsforsikring er en uundværlig del af vores liv i dag primært på grund af den voksende risiko for usikkerhed om fremtiden. Vi har altid bange for at den konsekvens, der vil følge vores død - uanset om vores familie vil modtage nogen form for finansiel bistand til at leve deres daglige liv. Men når vi tænker på at købe et livsforsikringsselskab, vi opdager der er flere former for dem at vælge imellem. Variabel Livsforsikring er en af disse former for Livsforsikring. Et derivat af Whole Life og Universal Life Insurance, Variabel Livsforsikring har nogle ligheder med hver af dem samtidig ligger unik i sin fordele og visse funktioner.

Det er en permanent som Whole Life Insurance og fleksible som Universal Life Insurance og som både af dem, akkumuleres kontanter som kontant værdi fra din præmier, som du kan få adgang til og kan tage lån mod. Men den mest markante træk ved Variabel Livsforsikring ligger i dets gavn for dig mulighed for at investere dine kontante værdi i forskellige investeringer, politikker og det er det, giver det navnet "Variabel '.
Hvis du er rige nok, og vide, at du vil leve længe, så den bedste løsning vil være at få dig selv en variabel Livsforsikring politik. Fordelene høstes ud af det er der mange, men ganske ofte bliver dyrere. Da politik gælder akkumulering plan, den præmie, der betales af dig vil være ganske højere end andre livsforsikringer. Men du kan få denne forsikring giver dig død og pensionsydelser for hele dit liv ofte strækker sig til 100 år.

I løbet af denne valgperiode, kan du beslutte, hvilket beløb du vil betale med din præmie og også beslutte det på de områder, hvor du ønsker at investere dine kontante værdier, som omfatter equity fond, pengemarkedsfond, obligationer fond m.fl. nævnt i selve politikken . Den skattefri investeringsafkast er brugt til at betale som præmier og dermed er du nødt til at betale mindre i lommen, så længe investeringsafkast er høj nok. Men hvis den kontante værdi falder ud over et vist niveau, så du kan blive nødt til at betale mere præmiens størrelse.

0 comments: