Privat sygesikring

Posted by Kate Sheen at 1:02 AM

Saturday, February 28, 2009

En politik, sygesikring er et legitimt obligatorisk aftale mellem forsikringsselskabet og klienten. Den største forskel mellem livsforsikring og private sygeforsikringer er, at livsforsikring køber en forsikring for hele livet af de forsikrede ved en konstant værdi for præmie sammen med faciliteter for fornyelse, mens private sygeforsikringer købes hvert år med næsten ingen garanti for fornyelse, og i alle tilfælde af fornyelse, er der ingen garanti for stabiliteten i tarifforhoejelser.

I privat sygeforsikring, en fradragsberettiget herunder coinsurance er betalt af den politik-indehaver. Coinsurance betyder den tilstand, til deling af medicinske udgifter, hvis de overskrider den fradragsberettigede under sygesikring politik op til tabsgarantiaftaler af politikken. En form for sygesikring er receptpligtig medicin, som leveres af mange arbejdsgiver fordel planer. Disse receptpligtige narkotikaplaner tvinge folk til at foretage en ekstra indbetaling sammen med de udgifter dækkes af receptpligtige narkotikaplaner.

Privat sygesikring giver dig adgang til private sygehuse med større komfort end en publice hospital, flere muligheder for læger og sandsynligvis korte køer for nogle former for frivillig kirurgi.
Her er nogle valg for at vælge billige privat sygeforsikring:

* Køb af en politik med et overskud
* Køb en politik sammen med en coinsurance
* Køber et produkt med undtagelse af et par behandlinger
* Køb af en politik, der giver dækning for dig i et offentligt hospital


De mest almindelige begrænsninger og udelukkelser under private sygeforsikringer er:

* Kosmetisk kirurgi
* Heart og bypass-kirurgi
* Katarakt operation
* Obstetrik og Pædiatri relaterede opmærksomhed
* Udskiftninger af knæ, hofte og andre led
* Psykiatrisk behandling
* Psychotherapy



Omkostningerne ved privat sygeforsikring stiger dag for dag. De fremskridt i den medicinske videnskab og teknologi gør medicinske behandlinger dyrere. Som følge heraf er den gennemsnitlige alder for borgerne i disse lande er gradvist øges med kravet om mere medicinsk service for de ældre borgere.

0 comments: