Rejse-sygesikring

Posted by Kate Sheen at 12:53 AM

Monday, February 9, 2009

Du sikkert ikke visualisere af dig selv eller dine familiemedlemmer bliver syge eller tilskadekomne, mens der nyder din drøm tur. Nr. organ elsker at tænke på negative ting, der kan forekomme under rejser. Men det er rigtigt, at når du er ude at rejse risikovillig er involveret i det. Mange nationale sygeforsikringsselskaber ikke yde nok rejse-sygesikring. De også tilbyder ikke krævede medicinsk evakuering, der dækker transport transaktionsomkostningerne en kritisk såret eller syg person, og internationale tur annullering dækning. De utilstrækkelige eller fravær af rejse-sygesikring kan gøre en situation værre.

Alle rejsende bør betragte købe rejser sygeforsikring før rejser til ethvert sted langt eller kort, som rejser sygeforsikring minimerer den økonomiske risiko for uforudsete ulykker og kriser. Du kan få akut tandlæge-og medicinske fordele, beskyttelse mod rejse ulykker, skade eller tyveri af bagage, fordele for tab, medicinsk nødevakuering og godtgørelse for rejse annullering og turen forstyrrelse.

Der er forskellige kategorier af rejse-sygesikring, som omfatter:

* Medical udbetalinger
* Preexistent betingelser
* Nødevakuering
* Hjemtransport af afdøde
* Flight ulykke
* Trip aflysning
* Trip afbrydelse
* Trip forsinkelse
* Mistet bagage
* Terrorisme


Flere selskaber giver forskellige satser for tilsvarende rejse-sygesikring politikker. Så altid sammenligne de forskellige satser, der tilbydes af forskellige virksomheder for rejse-sygesikring dækning. Læs om rejse-sygesikring politikker, som disse virksomheder for at sikre, at alle dækning typer er inkluderet i de politikker, der tilbydes. Før de beslutter noget, diskutere med dine venner og familiemedlemmer om ethvert forsikringsselskab, som du og de både kender og søge oplysning om de tjenester, som de har brug for fra det assurandøren. Også kontrollere forsikringsselskabet's forbruger service rangordning og skattemæssige status på brugerens websteder. Vælg en sådan forsikringsgiver, og som du kan stole uden at bekymre dig.

0 comments: