Gruppen sygesikring

Posted by Kate Sheen at 12:58 AM

Thursday, February 19, 2009

Gruppen sygesikring dækker udgifter til lægebehandling mange personer på et tidspunkt inden for en bestemt politik. Enhver kvalificeret deltager, er omfattet uanset alder eller fysiske tilstand. Gruppen sygesikring er perfekt til internationale medarbejdere, turister, studerende og missionærer. Nedenfor gennemgås de forskellige typer af gruppe sygeforsikring:


* Major sygesikring: Oftest dette anvendes til længere perioder med dækning herunder omfattende større medicinsk bosættelser ligner den medicinske fordele i nationale medicinske planer i USA. Medicinsk behandling er tilgængelig på valget af den forsikrede eller i en medicinsk nødsituation tilfælde transportfaciliteter til nærmeste lægelige ydelser er omfattet. Normalt permanent tredjelandsstatsborgere Lokale Statsborgere og missionær grupper er bedst matchede for Større sygesikring under gruppe sygesikring.
* Travel sygesikring: Travel sygesikring er normalt anvendes til kortere perioder med dækning på tidspunktet for den manglende anvendelse af omfattende større medicinsk paybacks herunder psykiske, nerve-, barsels-og forebyggende lønningerne. Dækning for den tilladte behandling er begrænset til beliggenheden af den forsikrede. Transportfaciliteter til nærmeste lægelige ydelser er dækket i tilfælde af akut lægehjælp


For få tilbud til sammenligning Visitor Travel sygesikring under gruppe sygesikring planer følgende spørgsmål er nødvendige for at blive besvaret:

* Age of den besøgende eller rejsechecks
* Age of ægtefællen til den rejsende og nødvendighed dækning for ægtefællen
* Antal / s af pårørende under 18 år har behov for dækning
* Alder / s af pårørende under 18 år
* Dækningen grænse for det medicinske omkostninger under gruppe sygesikring



* Fradragsberettigede for gruppe sygesikring
* Dækning datoer
* Hjemlandstilsynet af besøgende eller rejsechecks
* Navnet på det eller de lande, for kravet om dækning
* Postadresse
* Fast adresse på den besøgende eller rejsechecks

0 comments: