Rejsesygeforsikring

Posted by Kate Sheen at 12:54 AM

Friday, February 13, 2009

Travelers er forsynet med rejsesygeforsikring for lang tid. Forskellige forsikringsselskaber har forskellige rejsesygeforsikring ordninger. De to omfattende klassifikationer af rejsesygeforsikring er Fast Fordele Planer og omfattende planer


* Fast Fordele Planer: Den faste Benefit Plans er kendetegnet ved flere grænser til gavn for alle typer omfattet medicinsk udbetalinger. Disse begrænsninger normalt ikke svarer til den politiske grænse. Normalt du er nødvendiggjort at udbetale en fradragsberettiget i første omgang for hver skade eller sygdom, og den politik, så kompenserer for de resterende udgifter. De ekstra beløb for det medicinske udgifter der skal betales af dig. Du kan vælge at gå til en læge eller sygehus af din indstilling. De tilgængelige refusioner er relativt begrænset for de faste Fordele Planer sidestilles med, at af de omfattende planer.
* Omfattende planer: Generelt omfattende planer ikke tilbyder fordel grænser, der er etableret på de kategorier af medicinsk udbetalinger. Fordele for den medicinske disbursals, der er omfattet af en rejsesygeforsikring politik normalt nå op til de politiske grænse i de omfattende planer. Du kan få oplysninger for hver politik er nævnt i politik brochure. Normalt de omfattende planer tyder eller tvinge dig til at kontakte læger og hospitaler i netværket. Dette hjælper dig med at reducere coassurance samlede og medicinsk regningen bragt ud på en økonomisk pris. Præmien er højere for omfattende planer, men at præsentere bedre ydelser end Fast Fordele Planer.


Forud for valget af rejsesygeforsikring planer, er du nødt til at følge og reflektere over nogle ting:

* Type af planen: Fast Benefit Planer eller omfattende planer
* Type, der tilbyder maksimal dækning: "Per Incident" eller "Plan Life"
* Type af fradragsberettigede: "Per Incident" eller "Plan Life"



* Den første periode af politik, der er den korteste: Forskellige rejsesygeforsikring politikker tvinge dig til at købe en bestemt mindste varighed af tid til at indlede de politiske
*. De karakteristiske træk ved fornyelse: Tænk på en plan, der bekræfter, hvis du ikke er sikker på din date på retur.
*. Godt netværk af hospitaler i dit lokalsamfund: Både planer bruge et eksklusivt netværk af læger og hospitaler, så de er placeret på en tæt på dit lokalområde.

0 comments: