Midlertidig sygesikring

Posted by Kate Sheen at 1:01 AM

Thursday, February 26, 2009

Midlertidig sygesikring er en udmærket billig sygeforsikring plan bestod i midlertidig sygesikring. Det er udelukkende planlagt for folk, der ikke er forsikret under en sygeforsikring plan for tiden.

Midlertidig sygesikring forsvarer mod de katastrofale udgifter uventede medicinsk afgifter. Midlertidig sygesikring giver dækning for en lang række krav til varigheden af en til tolv måneder, ved at give udnyttelse af læger og hospitaler i dit eget valg. Du kan få din dækning inden for en enkelt dag i den periode kun en måned eller tre måneder ved at betale for det i en enkeltstående eller en række nemme månedlige afdrag.

Midlertidig sygesikring giver dækning for lægelige ydelser, laboratorietjenester, røntgenstråler, recepter, hospitalsophold, operationer, pleje bekvemmeligheder og rehabilitering. Midlertidig hede forsikring giver dækning for tiden mangler at give din familie og dig fred i sindet, som du vil have.

Midlertidig sygesikring er et godt alternativ for COBRA forsikring. Det er også et godt valg for personer, der skifter job, eller i strejke sammen med de ansatte, der venter for gruppen sygeforsikring dækning. Hvis du er en skole igangværende studerende eller en ny kandidat og en, der venter på sin permanente sygeforsikring planlægger at påbegynde, den bedste løsning for dig er midlertidig sygeforsikring plan. Midlertidig sygesikring ikke kan gøres brug af udnyttet som en mulighed for på lang sigt eller permanent sygeforsikring plan.

De personer, der ville være berettiget til midlertidig sygesikringsselskaber skal være:

* Krav om midlertidig sygesikring
* Sunde, aldersgrænsen være 15 dage til 64 år 11 måneder
* Børn, som er afhængige, om midlertidig sygeforsikring plan af sine forældre i den aldersgrænse på 20years. Aldersgrænsen skal være 24 år i tilfælde af en regelmæssig studerende
* Indvandrere bor i USA, der har Alien registration receipt card, Visa, Green Card eller andre identitet bevis.

0 comments: