Gruppen livsforsikring

Posted by Kate Sheen at 12:52 AM

Thursday, February 5, 2009

Livsforsikringer, der findes forskellige typer møde forskellige kriterier og krav, herunder Term Life, Whole Life og Universal Life blandt de vigtigste. Men på en nærmere undersøgelse, vil du vide disse er for det meste individuelle forsikringer, som du har brug for at købe og kan vise sig at være helt en økonomisk byrde i det lange løb. Der er en større type Life Insurance, som er forholdsvis billigere, kaldet Gruppen Life Insurance, men dette er udelukkende leveres af din arbejdsgiver som en belønning eller til gavn for dit engagement i selskabet. I dette tilfælde er det arbejdsgiveren, der er ejer af den politik, og du er forsikret.
Forsikringsselskabet tager højde for en gruppe af ansatte som helhed, især dem, som arbejdsgiveren vælger, og sæt en forside og finansielle fordele for din familie om din død. Denne Livsforsikring også har det fordele og ulemper som alle andre. bliver du nødt til at betale visse beløb for at få den andel af forsikring. Hvis det frivillige, så du har mere vifte af ydelser og forsikring kan gøres for at give dækning for din ægtefælle og børn så godt. I begge tilfælde skal størrelsen af præmien er låst, så det hverken stiger eller falder med tiden.
En af de primære fordele, du får fra Gruppen Livsforsikring er, at præmien er væsentligt lav, så den ikke tager en vejafgift på din finansiering. Årsagen er, at virksomheden yder forsikringsnummer mener den generelle sundhed i gruppen, og da muligheden for at alle medlemmer af gruppen dør på én gang, er en fjern mulighed, frygten for at miste de penge, som selskabet er naturligvis minimal.
Arbejdsgiverne normalt give en gruppe Livsforsikring for en bestemt periode eller i det mindste for det tidspunkt, hvor du arbejder i virksomheden, efter hvilken politik bortfalder. Men i visse andre gange, at arbejdsgiveren giver også hele gruppen livsforsikring, når du kan få de fordele, selv efter at du forlader virksomheden. Den væsentligste ulempe ved denne gruppe Livsforsikring er, at i tilfælde af, at forsikring bortfalder, når du forlader virksomheden, og det var den eneste forsikring du har, og derefter få en ny forsikring for dig selv vil være meget vanskeligt og meget dyrt som dit helbred betingelser kan få værre inden da. Men hvis gruppen Livsforsikring er et supplement til din eksisterende forsikring, så de fordele høstes ud af det vil være af stor værdi for dig.

0 comments: