Metropolitan Life Insurance

Posted by Kate Sheen at 12:52 AM

Friday, February 6, 2009

Metropolitan Life Insurance eller MetLife er den største Insurance Company i USA, som blev grundlagt i år 1868. Med bygninger, der tilhører Metropolitan Life Insurance spredt over hele landet, er det betragtes som den mest troværdige og pålidelige selskab bakkes op af meget tilfredse, faglærte medarbejdere og en enorm finansiel styrke. Metropolitan Life Insurance opgave at udrydde frygten for »hvis« eller uforudsigelighed fra livet for almindelige mennesker, ved at give dem garantier for at yde finansiel bistand, når tidspunktet for 'hvis' ankommer.

Holde dette på tankerne, er virksomheden vokset til i styrke med det formål at bistå og helbredelse samfundet og menneskeheden i en eller den anden måde. Virksomheden ikke kun ser frem til mere succes og eminence i fremtiden, men også frivilligt arrangerer talrige kampagner for at gøre noget godt for samfundet og individet. Denne unikke troede, har hjulpet virksomheden vinde tillid i befolkningen, bygning evig forbindelse med kunder. Vide mere om Metropolitan Life Insurance Company,
Metropolitan Life Insurance ser efter de behov og krav i alle enkeltpersoner og dermed udvider lang række ydelser og produkter for dig at vælge imellem - en, der passer til dine kriterier. Selskabet tror på at være tro mod sine løfter og dermed hvis du køber en forsikring med MetLife, du er sikker på at modtage en masse i tidens løb. Produkterne er primært tiltænkt de personer, og hvis du er lidt tvivlsomt, om de produkter og deres fordele, så kan du enten tage bistand fra din personlige finansiel rådgiver eller ved at kontakte Consultants af Metropolitan Life Insurance Company, der giver dig værdifuld vejledning.

De produkter og forsikringer i selskabet dækker mange områder, der omfatter livsforsikring af alle typer skal det Term eller permanent, Dental Forsikrings-og tandlægebehandling, langvarig pleje og forsikringsvirksomhed, Pet Insurance, Home Tilsynsudvalg for Forsikrings-, Auto og Boat Forsikring, pension Planlægning og Investering og opsparinger, bankvirksomhed og finansielle tjenesteydelser og Bistand, handicap Indkomst og meget mere.

0 comments: