Individuelle sygesikring

Posted by Kate Sheen at 12:56 AM

Monday, February 16, 2009

Individuelle sygesikring er et vigtigt kriterium for din generelle sundhed og velvære. Normalt er sådanne mennesker, der ikke har sygeforsikring sandsynligvis ikke vil modtage den nødvendige medicinske støtte og opmærksomhed på det tidspunkt af deres behov.

Individuelle sygeforsikring kan findes i nogen af de to måder. Den mest almindelige måde for at opnå individuel sygeforsikring er fra en arbejdsgiver. De fleste af de arbejdsgivere tilbyder deklaratoriske medicinsk planer efter 3 til 6 måneder efter tiltrædelsen af de ansatte. En del af de udgifter, vil blive trukket automatisk fra din løn, og den væsentligste del af de samlede udgifter er dækket af din arbejdsgiver.

Den anden vej for at købe individuel sygesikring er at vælge en privat plan. Du kan vælge en plan i henhold til dit budget og krav ved at kontakte et ubegrænset antal sygesikringsselskaber. Mange af disse forsikringsselskaber også tilbyde gratis kurser for sygeforsikring for din bekvemmelighed. Ved at gøre brug af disse gratis tilbud, kan du nemt sammenligne tilbud, tjenester, præmier og selvrisikoen fra forskellige forsikringsselskaber. Men overveje nogle af de punkter forud for enhver beslutningstagning.

Sørg for, at din nuværende læge er inkluderet i netværket af dit forsikringsselskab. De fleste af de forsikringsselskaber, der tvinger dig til at vælge en læge inden for deres netværk. Du skal holde sig til lægen, der indgår i nettet, hvis du ikke ønsker at ændre læger. Også gå til en rimelig fradragsberettigede. Fradragsberettigede, er det beløb, som du har til at bruge forud for begyndelsen af det medicinske omkostninger dækning. Betaler en høj fradragsberettiget betyder, at du selv bruger en større sum penge, du er din egen lomme på trods af at være i et godt helbred. Lav fradragsberettiget betyder, at din præmier vil blive højere. Også undgår at købe individuel sygesikring politik fra en privat virksomhed, der kan vise sig at være dyrt. Præmier for din preexistent helbredsjournal og familie forsikringsdækningen er højere end den normale.

0 comments: