Sygesikring

Posted by Kate Sheen at 12:53 AM

Sunday, February 8, 2009

I sygeforsikring det assurandøren får betaling for det medicinske udgifter til sygedagpenge af forsikrede, for de dækkede årsager herunder ulykker. Enhver privat virksomhed eller regeringen organisationen kan spille den rolle, som et forsikringsselskab. I 1694, begrebet sygeforsikring blev foreslået af Hugh den Ældre Chamberlain. Tidligere, sygeforsikring blev oprindeligt kendt som handicap forsikring, der dækker udgifter til umiddelbar personskader eneste, der kunne resultere i handicap i de senere år af det nittende århundrede. Denne form fortsatte indtil begyndelsen af det tyvende århundrede i nogle af de juridiske myndigheder.

I perioden fra midten til slutningen af det tyvende århundrede nuværende sygesikringsordning gradvist udviklet sig fra veletablerede ulykkesforsikringer. Øjeblikket mange omfattende privat sygeforsikring programmer omfatter ansvaret for regelmæssig, forebyggende og akut lægebehandling og næsten alle receptpligtig medicin. En politik til sygeforsikring er en lovlig obligatorisk aftale mellem forsikringsselskabet og kunden. Den største forskel mellem livsforsikring og private sygeforsikringer er, at livsforsikringen, der køber en forsikring for hele livet af den forsikrede på en uforanderlig præmie afgift sammen med toiletter for fornyelse, mens sygeforsikring er købt hvert år med næsten ingen garanti for fornyelse og i alle tilfælde af fornyelse er der ingen garanti for stabiliteten i tarifferne.

En politik til sygeforsikring er en lovlig obligatorisk aftale mellem forsikringsselskabet og kunden. Den største forskel mellem livsforsikring og private sygeforsikringer er, at livsforsikringen, der køber en forsikring for hele livet af den forsikrede på en uforanderlig præmie afgift sammen med toiletter for fornyelse, mens sygeforsikring er købt hvert år med næsten ingen garanti for fornyelse og i alle tilfælde af fornyelse er der ingen garanti for stabiliteten i tarifferne.

0 comments: