International rejsesygeforsikring

Posted by Kate Sheen at 12:54 AM

Tuesday, February 10, 2009

International rejsesygeforsikring giver dækning for:

* Emergency medicinske udgifter
* Emergency medicinsk evakuering
* Trip afbrydelse
* Trip aflysning
* Hjemtransport af afdøde
* Utilsigtet død


Sammen med disse, forskellige dækning udbydes til internationale rejser. Flere offentlige og private organisationer protegere nationale sygesikring planer, der giver enestående dækning. Men de er ikke ment til at tilbyde en omfattende dækning af internationale ture. Mange indenlandske forsikringsselskaber heller ikke give internationale rejsesygeforsikring. Der udfører international rejsesygeforsikring har en meget begrænset dækning sammen med en høj co-assurance-og fradragsberettigede. Normalt er de ikke udstyret eller kvalificeret til håndtering af internationale konvertere valuta, internationale sprog, tidszone variationer, internationale krav tilsyn og generelt ikke dække nødevakuering, hjemtransport af afdøde og nødhjælp reunion. De fleste af de amerikanske sundhedsmyndigheder forsikringsselskaberne ikke give internationale rejsesygeforsikring.

Så før din afrejse, forsøge at få oplysninger om de særlige fordele og mangel på ydelserne fra din nuværende sundhed forsikringsselskab om rejser i udlandet. Flere sygesikring giver lidt sygesikring for rejser uden for den region, der er omfattet. Nogle selskaber tilbyder ikke nogen sygesikring for rejser i udlandet.

Du kan forsigtigt analysere forsikringspolice af din udlejer, du skal til at vælge, for at kende den mængde af internationale rejsesygeforsikring. Udlejnings-og homeowner's politikker ofte har store fradragsberettigede for tabt eller stjålet ejendele. Dækning via bestemte kreditkort er begrænset til flyvning ulykke, hændelig død, udlejningsbil skade, og opsplitningen i løbet af turen. De udelukke rejse medicinsk udbetalinger, tur afbrydelse og nødevakuering.

International rejsesygeforsikring virksomheder fokusere på krogene konkret international rejse medicinsk forsikringer til at tilbyde ekstraordinære dækning for rejser i udlandet. Sikringsplaner for rejsende også levere runde-the-clock akut støtte på forskellige sprog. Generelt er det lykkes dem at hjælpe dig for at få retshjælp, ordineret medicin, umiddelbare kontanter og andre relaterede ting.

International rejsesygeforsikring kan købes før eller efter udtræden for din rejse. Du kan også købe internationale rejsesygeforsikring for enhver ven eller slægtning.

0 comments: