Lavpris sygesikring

Posted by Kate Sheen at 12:55 AM

Thursday, February 12, 2009

Uanset om du er en Hjemmegående søger efter dine børn, en bachelor eller en studerende, skal du have en sygeforsikring. Sygesikring er påkrævet for at gemme din familie fra store finansielle krise i en nødsituation, når omgående og pebret lægehjælp er ønskede. Normalt er de fleste af de folk søger efter en billig sygeforsikring, der vil sikre en værdig lægehjælp under en krise periode Pasning af dit budget samtidigt.

Mange af de ansatte i de fleste af de udviklede lande har sygesikring finansieres af arbejdsgiveren eller kan ægtefællens arbejdsgiver. Hele eller en del af præmien er betalt af arbejdsgiveren i dette tilfælde i gruppe forsikring, således at blive et godt valg af lave omkostninger sygesikring. Men små forretningsfolk er i stand til at yde sygeforsikring til deres ansatte. Medlemskab af arbejdskraft union eller andre certificeret tilhørsforhold er en bedre løsning for disse ansatte at få billig sygeforsikring.

"COBRA" eller Konsoliderede Omnibus Budget Forening Act fra 1985 er et andet alternativ til en lav pris sygesikring. Det vil give dig mulighed for at få billig sygesikring for mindst et og et halvt år. Sygesikringen politikker, i henhold til denne handling, tilbyde dækning for de personer, som var omfattet af koncernens politik for deres ægtefæller, men i øjeblikket er fraskilt eller enke / enkemand. Denne retsakt gælder også betydet for skolens elever.

Mens hun leder efter en billig sygeforsikring plan, vil du komme på tværs af begreber som Indemnity planer og HMO plan. Skadesløsholdelse planer er en af de konventionelle sygesikring politikker, der tilbyder du have frihed lægerne om dine indstillinger, også betegnet som point of service eller gebyr-for-service planer. Men disse tilbyder det højeste beløb af fleksibilitet sammen med det højeste beløb af præmien. Sundhedsorganisationer eller HMOs levere pakker til medicinske faciliteter. I henhold til planen for HMOs hver patient skal følge retning af en alment praktiserende læge, uden hvis samtykke, kan du ikke få yderligere behandling af en specialist, risikerer du ikke at få tilstrækkelig lægehjælp i henhold til dine krav. PPO eller Preferred Provider Organisationen har lignende funktioner i HMO plan, men giver flere valgmuligheder og fleksibilitet end en HMO plan. Rejser sygesikring er et klogt valg af en lav pris sygesikring.

Du kan gå til en lav pris sygeforsikring der matcher din medicinske fornødenheder sammen med De økonomiske betingelse fra de givne retningslinjer.

0 comments: