Sygesikring dækning

Posted by Kate Sheen at 1:00 AM

Monday, February 23, 2009

Du bør forsøge at finde ud af denne form for sygesikring dækning, som er perfekt til dig og dine familiemedlemmer. At vælge den rigtige dækning er ganske betydelig, da den konstaterer lægerne, som du vil være i stand til at besøge, de udgifter, der skal betales af dig og de procedurer, som du skal følge for at få specifikke medicinske faciliteter. Så, for dette skal du være i stand til at forstå de forskellige muligheder, der tilbydes til dig.

PPOs eller Preferred Provider Organizations tilskud du besøge lægen om dine indstillinger, men hvis du besøger en læge, der ikke er medtaget i forsikrings selskabets netværk af læger, du sikkert nødt til at betale en masse. De har en fradragsberettiget som du har til udbetaling forud for deres betaling af din medicinske regninger. De øvrige betalinger også tilføje op til dine fradragsberettigede. Selv efter at betale den fradragsberettigede skal du stadig bidrage med en del af dig sygesikringsomkostninger i overensstemmelse med kravene i din sygesikring planen. De fleste af de forsikringsordninger dividere de samlede udgifter, så du kan dække omkring 20% af udgifterne, mens det forsikringsselskab, der betaler for de resterende 80% af de samlede omkostninger.

HMOs or Health Maintenance Organisations er langt bedre og billigere løsning for sygeforsikring dækning. Men du har til at give afkald på fleksibilitet for yderligere besparelser. Disse organisationer opererer langs med kun nogle få af de praktiserende læger, og du er nødt til at besøge disse praktikere, hvis du ønsker din medicinske udgifter, der er omfattet af din sygesikring. Du skal også vælge en generel læge fra det givne netværk af læger, sammen med denne. Du har brug for at kontakte denne læge i tilfælde af eventuelle sundhedsmæssige problem med din.

Denne læge vil da anbefale dig at besøge en anden specialist inden for de givne netværk af læger fra din HMO forud for anvendelsen af dit helbred forsikringsdækning.

Det er en positiv ting, at HMOs ikke tvinge dig til at udfylde eventuelle form involverer forsikringskrav af din. Desuden behøver du ikke at bekymre sig enten om at dele af din medicinske udgifter med forsikringsselskabet eller om din selvrisikoen. Alle disse krav er fraværende i de fleste af de HMOs. Flere sygesikring dækning fra HMOs ikke tvinge dig til at foretage yderligere udgifter. Du kan også gå for kortsigtet sygesikring, hvis du ikke er sikker på at vælge den rigtige form for sygesikring dækning.

0 comments: