Kort sigt sygesikring

Posted by Kate Sheen at 12:57 AM

Wednesday, February 18, 2009

Kort sigt sygesikring er et bedre valg af sygeforsikring for dem, der vil blive uforsikrede for en kort periode. Kort sigt sygesikring garantier er vedvarende dækning, selv om der ikke er en varig løsning på ethvert organ, sundhed pågældende krav.

Kort sigt sygesikring planer er beregnet til at dække dig for lidt tid, normalt fra 1-6 måneder. Nogle forsikringsselskaber forlænge deres dækning op til et år. Kort sigt sygesikring er enestående for dem, der er fanget "mellem" planer. Det kan være tilfældet for et kollegium studerende, der er ikke mere omfattet af den politik, hans eller hendes forældre og endnu ikke har et job, herunder sådanne optioner. Ingen dækning betyder bedrift op nødvendige foranstaltninger eller invitere omkostningskrævende medicinsk regnskaber. Så en kortsigtet sygesikring ville yde dækning till ett opnår en langsigtet dækning fra hans eller hendes arbejdsgiver eller via en privat forsikring planen.

Dit helbred skal være i en god tilstand, og du skal være under 65 år for at være berettiget til kort tem sygesikring. Nogle forsikringsselskaber udvide deres dækning til pårørende under 19 år. Få planer udvides til pårørende under 25 år, der er regelmæssig studerende.

Generelt kort sigt sygesikring omfatter ikke dækning for preexistent betingelser. Definitionen af preexistent betingelse er forskellige i forskellige stater, men den mest almindelige betegnelse er, at det er en sygdom eller sundhedsproblem i Deres, som blev påvist i de seneste 3 eller 5 år.

Kort sigt sygesikring udtræder efter en begrænset periode. Kort sigt sygesikring planer normalt er ikke-vedvarende. Så du er nødt til at se for langsigtet sygesikring dækning. De fleste af de forsikringsselskaber, der tilbyder kort sigt sygesikring give langsigtet sygesikringsselskaber også. Du bør tænke over opting for individuelle sygesikring mere end skud sigt sygesikring, hvis du forventer, at du har behov for sygesikring for mere end seks måneder.

Du kan invitere nogle medicinske udgifter, som vil blive besluttet, om størrelsen af den fradragsberettigede du er valgt i Deres politik. Så vælger lave fradragsberettigede på trods af de høje præmier. Få politikker ikke dække udgifter til andre ting, som Den recepter og det fulde beløb af din medicinske omkostninger. Så du skal forhøre sig om størrelsen af dine udgifter, der vil blive omfattet af Deres politik, forud for dit valg af en kortsigtet sygesikring politik.

0 comments: