Sygesikring

Posted by Kate Sheen at 12:58 AM

Friday, February 20, 2009

I sygesikring forsikringsselskabet gør betaling for udgifter til lægebehandling nogen form for sygdom af den forsikrede og for andre er omfattet årsager herunder ulykker. Enhver privat virksomhed eller offentlige organisation kan fungere som et forsikringsselskab. I 1694, er begrebet sygeforsikring blev foreslået af Hugh den Elder Chamberlain, familiemedlem til Peter Chamberlain. I de senere år af det nittende århundrede, sygeforsikring blev kendt som handicap forsikring, der dækker udgifter til de umiddelbare skader, som kan resultere i handicap.

Denne form fortsatte indtil begyndelsen af det tyvende århundrede i nogle af de juridiske myndigheder, hvori alle de love, der påvirker sygesikring tilkendegivet ulykkesforsikringer. En politik for sygeforsikring er en lovlig obligatorisk aftale mellem forsikringsselskabet og klienten. Den største forskel mellem livsforsikring og private sygeforsikringer er, at livsforsikring køber en forsikring for hele livet af de forsikrede på et invariable præmie charge sammen med toiletter for fornyelse, mens sygeforsikring købes hvert år med næsten ingen garanti for fornyelse og i alle tilfælde af fornyelse er der ingen garanti for stabiliteten i tarifforhoejelser.

Hvis du er studerende, skal du individuelt hold studerende sygesikring politik. Du sikkert ikke ønsker at være kleptomaniac i din ret kollegium. Dagligdags du er afsløret, at HIV, tuberkulose og andre smitsomme sygdomme. En studerende sundhedsklinik ledsageren ikke den rette person til at stole på for analysen af disse sygdomme. En studerende sygeforsikring plan er behov typisk for en underenhed praktikplads.

I sygesikring, en fradragsberettiget herunder coinsurance er betalt af den politik-indehaver. Coinsurance betyder den tilstand, til deling af medicinske udgifter, der overstiger den fradragsberettigede under sygesikring politik op til tabsgarantiaftaler af politikken. En form for sygesikring er receptpligtig medicin, som leveres af mange arbejdsgiver fordel planer. Disse receptpligtige narkotikaplaner tvinge folk til at foretage en ekstra indbetaling sammen med de udgifter dækkes af receptpligtig medicin

0 comments: