Overkommelig sygesikring

Posted by Kate Sheen at 12:56 AM

Sunday, February 15, 2009

Udtrykket "Affordable sygeforsikring" er sjældent brugt nu-en-dage for de stigende leveomkostninger, som har ændret på de seneste par år. Men sygesikring er en uundgåelig løsning for ikke at betale høje medicinske regninger. Selv om overkommelige sygesikring ikke tilbyder de mest nødvendige omfattende dækning, det er helt sikkert indhentes for mange mennesker.

Uforsikrede folk nødt til at foretage større betalinger for deres medicinske hjælpemidler end den forsikrede personer. En mand, der havde hans cyste fjernet fra hans ryg, betalt ti gange det beløb, som hans forsikringsselskab skulle betale for han var nødt til at vente for hans sygesikring for dækker hans medicinske udgifter. Et af de hospitaler i Californien faktureret deres uforsikrede patienter fem gange mere end de faktiske tal for deres medicinske udgifter.

Dette skyldes, at forsikrings-selskaber, der arbejder i hemmelighed med sundhedspleje bidragydere. De arrangerer priser for læger og hospitaler herunder adskillige andre medicinske faciliteter og tilbud gevinst for alle undtagen de patienter. Det fremgår tydeligt af de begrænsninger for en patient, for ikke at vælge en læge uden et fast netværk af læger.

Det er helt afgørende at have en overkommelig sygeforsikring for de fleste af de alvorlige helbredsmæssige problemer. Men det er meget var at finde overkommelig sygesikring. Katastrofal Health Insurance er det eneste valg venstre for de fleste af de mennesker. Katastrofal Health Insurance er tilgængelig for de personer, der ikke har nogen tidligere helbredsjournal. Den primære fordel for katastrofale Health Insurance er lav månedlig tarifforhoejelser. Det er en af de former for økonomisk overkommelig sygesikring, som ikke har en stor dækning. Det omfatter ikke rutinemæssige eller forebyggende medicin. Katastrofal sygeforsikringsmyndighed omfatter den recepter også. Denne form for økonomisk overkommelig sygesikring er bestemt for de dækker hospitalet regninger til større operationer og selv denne har restriktioner. Men denne kategori af overkommelig sygesikring er bedre end ingen sygeforsikring overhovedet.

0 comments: