Køb hele tidsbegrænset livsforsikring

Posted by Kate Sheen at 12:51 AM

Wednesday, February 4, 2009

I denne tid af uforudsigelighed og usikkerhed, det er altid tilrådeligt at købe et livsforsikringsselskab, der kan give din støttemodtageren eller familiens økonomiske sikkerhed og bistand efter din død og andre uforudsete hændelser og begivenheder. Men har du været spekulerede på, som kunne være den bedste Livsforsikring politik for dig? At få svaret, er det meget vigtigt at vide, om de grundlæggende forskelle mellem de to mest foretrukne livsforsikringer, - Hele tidsbegrænset livsforsikring eller Whole Life og tidsbegrænset livsforsikring.
Udvælgelsesprocessen af en af disse to typer afhænger helt af din skøn med hensyn til dine krav, behov og økonomiske styrke vil være afgørende for en du vil foretrække for dig selv. Hel og tidsbegrænset livsforsikring variere fra hinanden i de ydelser, de tilbyder, udgifter til præmier og holdbarheden af de politikker. Selv om det er bedst at rådføre sig med en finansiel rådgiver eller Counselor, før de køber en forsikring, bør du også har viden om det, selv.
Term Life Insurance giver dig kun en død fordel, at der er, vil det give din modtageren finansielle bistand på din død inden for de sigt eller fastsat periode af den politik, som du har aftalt. Dette udtryk kan variere fra en-tredive år, og hvis din død ikke forekommer inden for dette tidsrum, så vil du ikke modtage nogen penge i slutningen af udtrykket. Derfor vil du enten nødt til at forny den politiske eller købe en ny en eller konvertere det til fast politik at give dig dækning for livet, ved en højere sats, som derefter dit liv vil være på rivejern risiko.
Hvis du have en økonomisk begrænsning, så ville det være den bedste politik til at vælge, som den præmie, der betales hver måned vil være væsentligt mindre og ganske overkommelig.

I modsætning til Term Life, Whole Life Insurance giver dig en bredere vifte af ydelser, men på et højere omkostninger, hvilket gør denne politik dyrere. Whole Life er et permanent Livsforsikring, der ikke blot giver dig død fordele, men giver dig en afskedigelse / investeringsplan, hvori selskabet akkumuleres kontanter fra den præmie, du betaler, som du vil modtage på din pension. Men dette nødvendiggør højere præmie beløb at forsikringspolicer dyrere. Men præmien beløb for hele dit liv er mere eller mindre samme, som ikke stiger som du bliver gamle, uanset om din helbredstilstand. Du kan endda trække penge mod kontant værdi akkumuleret i perioder med undtagelsestilstand. Derfor, hvis din finansielle situation er sund, og hvis du ved, du vil leve længe, så Whole Life Insurance vil altid være et bedre valg.

0 comments: