Små erhvervsforsikring

Posted by Kate Sheen at 1:34 AM

Thursday, April 30, 2009

Alle typer af virksomheder bør have erhvervsforsikring med specifikke former for dækning. Hvis du er nødt erhvervsforsikring, du er finansielt sikret på det tidspunkt, hvor alle nød. En afgørende faktor for at købe erhvervsforsikring er den type af virksomhed. Alle virksomheder sammen med sine medarbejdere betale en masse penge hvert år for erhvervsforsikring, så i hvert ugunstige situation, at forsikringsselskabet vil beskytte dem mod ugunstige finansielle betingelser. Hvis du leder efter din egen virksomhed, du vil finde det meget skrappe til at vælge den rette erhvervsforsikring for dig. Erhvervsforsikring er planlagt til at mindske chokket af særlige risici, som du kan støde på et hvilket som helst tidspunkt. Du kan slippe af med disse risici ved at vælge passende erhvervsforsikring.

Men hvis du administrerer en lille virksomhed, kan du ikke har udpeget nogen risiko manager med henblik på at købe små erhvervsforsikring. Så du er den eneste person, der har at gøre beslutningen s for at købe små erhvervsforsikring. Den person, som vil vejlede dig om dette er din forsikring agent.
Mange ejere af små virksomheder vælger en pakke, der kaldes Business Ejer's politik, for rentable forsikringsdækningen. Det er planlagt til at dække en række krav til forskellige typer af bærme risikabelt funktioner såsom butikker, kontorer og lejligheder. Ejendom og ansvarsforsikring omfatter de mest grundlæggende og afgørende dækning for en lille virksomhed. Ejendom forsikring sikrer virksomhederne mod brand og tyveri-og ansvarsforsikring afskærmninger virksomhed fra retssager på grund af den skade eller skade forvoldt på tredjemand.
Ekstra dækning kan købes for de særlige krav, som de naturkatastrofer, computer beskyttelse og bil-forsikring.


Små erhvervsforsikring kan også fås ved at vælge Produktansvar forsikring, som er beregnet til at forsvare dig mod retssager oprindelse fra forbrugerens udnyttelse af dit produkt. Dette kan være ret dyrt, at tælle på din fremstillede varer eller service.

Flere ejere af små virksomheder opt for sygesikring for sig selv og også deres familier. Hvis du er udelukkende afhængig af din egen indkomst, personlige ulykkesforsikringer, er et rigtigt krav. Ansatte, der bliver såret på erhvervslivet, kan være omfattet af Arbejderens Erstatning Forsikring.

Anden forsikring af Deres kan tilføjes af Umbrella forsikringspolicer. Det dækker den mængde skylder over din standard dækning. Key Person Forsikring sikrer små virksomheder fra en medarbejder eller en central partner's manglende. Business Afbrydelse Forsikring beskytter de små virksomheder fra ulykker, der kommer i vejen for den sædvanlige drift af virksomheden.

0 comments: