Køb overkommelig sygesikring

Posted by Kate Sheen at 1:27 AM

Wednesday, April 15, 2009

I disse dage af uforudsigelighed, især med vores sundhed ikke og så mange stadig møde ulykker, få sygesikring er næsten blevet en uundværlig del af vores liv. Sygesikring giver dækning for medicinsk nødhjælp gange ved at tilbyde dig finansiel bistand til at opfylde de ekstremt høje omkostninger til medicin, hvis du bliver syg eller udsat for en ulykke eller bliver såret. Men med leveomkostninger stigende dag for dag, vil du bestemt ikke ønsker at bruge flere hundrede tusinde dollars for at få sygesikring.

I stedet bør du undersøge alle mulige sektor til at få dig en overkommelig sygesikring. Blot at få en høj pris medicinsk politik fra de mest velkendte selskabet ikke garantere, at alle dine krav, vil blive mødt med. Faktisk kan det vise sig at være et frygteligt mareridt brænde dine lommer og bor du konkurs, uden at du har udledt nogen gavn. Dermed kaste en smule sved nu vil give dig en levetid på fred og sikkerhed.

Little tricks her og lidt tips der vil få dig en god lejlighedskøb, der er, hvis du beslutter dig for at overholde dem.

* Mange virksomheder i disse dage er at give tilbud til Affordable sygesikring, men det vil være bedre ikke at gå til dem direkte i begyndelsen. Først logge på de websteder, der giver forsikringsselskaber citater, sammenlign det billigste tilbud, som de forskellige steder, og når du har i sidste ende indsnævret til den bedste pris, mener nærmer virksomheden.



* Et endnu vigtigere opgave er stadig at blive gjort. Få en klar idé om, hvilke er de områder, du vil kræve medicinsk forsikring de fleste, som mere dækningen forudsat, mere bliver prisen på forsikringen og den præmie sats.
* Hvis du er sunde og venter på at få en gruppe forsikring plan, eller selvstændig eller nye opgradere eller studerende, kan du vælge kort sigt sygesikring, som ikke blot er billig, men også en fordel i at give dækning for tiden.
* Bortset fra denne opt for sygesikring, der anmoder om høj selvrisikoen og coinsurance og co-betaling, da det reducerer mængden af månedlige præmier betydeligt.
* Prøv at købe en forsikring, når du er sund og for gammel, da dette vil sikre en overkommelig sygesikring.

0 comments: