Sygeforsikring for selvstændige erhvervsdrivende

Posted by Kate Sheen at 1:28 AM

Friday, April 17, 2009

Er du en person, der virker ved selv driver en lille virksomhed eller planlægger at få pensionerede hurtigt og start din virksomhed eller på anden måde selvstændig? I denne situation, vil du ikke være under en gruppe plan og dermed få en sygeforsikring for dig selv, at afholde udgifterne til din medicin, vil blive virkelig svært. Men du behøver ikke at få modet, da der stadig er andre måder at få en sygeforsikring for dig selv. Bare købe dig en selvstændig Medicinsk Forsikring, specielt designet til at imødekomme situationer, som Deres og give dig fred i sindet.

Nogen form for sygesikring, så længe du er selvstændig, kan blive temmelig dyrt, da du skal bruge til at bære samtlige omkostninger i forbindelse med politik. Som i den nuværende situation, der køber en selvstændig Medicinsk Forsikring, der passer din lomme er ret skrappe, og der er visse elementer, du har brug for at holde sig for øje, før du tager springet.

Selvstændige sygesikring vil give dig dækning for områder såsom udgifter til dyre receptpligtige lægemidler, hospital afgifter, diagnose og andre, men nogle af de selskaber kan nægte at give dig forsikring for medicinske tilstande såsom astma eller venøse åreknuder, så gå gennem vilkårene i de politikker godt. Også vælge den billigste sygesikring muligt, som med tiden kan det blive meget vanskeligt for dig at holde op med udgifterne til præmier.

Du kan gøre dette ved at sammenligne tilbud fra flere forsikringsselskaber tilgængelige online, og beslutter, hvor de gennemsnitlige omkostninger, som vil være økonomisk overkommeligt for dig til at betale. Også benytter muligheden for at høj-fradragsberettiget som dette vil kræve at du betaler et højt beløb ved begyndelsen af det politiske sigt og nedbringe mængden af præmierne betydeligt.

Hvis du har arbejdet med et selskab og var forsikret under en gruppe forsikring plan, forsøge at udvide det så meget som muligt selv efter at du forlader virksomheden. På det tidspunkt, når du går på pension, din alder kan være en meget høj med højere sundhedsrisiko, og det vil skabe problemer for dig at få en sygeforsikring let. Derfor, mens shopping for selvstændige erhvervsdrivende sygesikring, ser ud til »højrisiko«-politikker til rådighed i mange stater over hele landet, og dette vil give dig dækning, selv om du er gammel. Også, hvis din virksomhed klarer sig godt, og forsøge at få forbindelse med faglige organisationer, der vil hjælpe dig med cut sået udgifterne til sygesikring i et vist omfang, og du vil være berettiget til en vifte af ydelser.

0 comments: