Om kort sigt sygesikring

Posted by Kate Sheen at 1:26 AM

Saturday, April 11, 2009

Medicinsk Forsikring er beregnet til at give dig dækning og forsikre dig i tilfælde af, at visse alvorlig sygdom eller ulykke krav, du skal bruge for det medicinske omkostninger ud over det beløb, du har råd til. Derfor er det altid tilrådeligt at få dig selv og din familie en Medicinsk forsikringspolice. Men du kan ikke kræve at købe en høj maximum udbetaling politik, der spænder over mange år, da dette kan koste dig masser mens du vil måske ikke kræve, at hele beløbet for fordelen. Kort sigt sygesikring er blevet formuleret til at opfylde dette krav og samtidig give dig store dækning og økonomiske fordele på det tidspunkt i undtagelsestilstand.

De lave omkostninger karakter af kort sigt sygesikring har føjet til populariteten af denne forsikrings blandt en stor del af den amerikanske befolkning. Præmierne er meget lave og kan være betalt på månedlig basis, og dette giver dig mulighed for at opsige de tjenester i politik på et hvilket som helst tidspunkt, du ønsker. For at vide mere om Short Term sygesikring,
Den største forskel mellem andre individuelle medicinske forsikringer og kortfristede sygesikring er, at sidstnævnte ikke giver dækning for alle eksisterende sygdomstilstand, som du har udviklet, før politikken trådte i kraft. Forsikringen giver dækning for disse betingelser alene, der forekommer inden for det tidsrum af politik, som kan spænde fra en eller seks-tolv måneder eller endog tredive seks måneder, som tilbydes af et par forsikringsselskaber.

Dækningen omfatter finansielle ydelser for kirurgi, receptpligtig medicin, besøg hos læger, begrænset psykiatrisk behandling, diagnose for terminal sygdomme og andre. Men ikke alle er berettiget til Short Term sygesikring. Den politik er ment til dem af jer der skifter job, du søger efter nyt job, midlertidigt ansatte og deltidsansatte, universitetsstuderende eller nye kandidater, venter på en gruppe forsikring plan og i begyndelsen af pensionister. Nogle af kort sigt sygesikring tillader dig at vælge dit læger og hospitaler og også give dækning såsom Child-kun.

0 comments: