Besøgende sygesikring oplysninger

Posted by Kate Sheen at 1:32 AM

Monday, April 27, 2009

Hvis du eller nogen i din familie planlægger en rejse til et andet land, til ethvert formål - erhvervslivet, glæde eller personlige grunde, anbefales det dog, at du får din egen og familiens Besøgendes sygesikring. Udviklede lande som USA, UK, Tyskland, Japan og andre, gør det obligatorisk for dig at få en besøgende sygesikring, der vil forsikre dig mod medicinsk nødhjælp, der måtte opstå som følge af ulykker og andre uforudsete hændelser mens du er i et af disse lande .

Den medicinske omkostninger i alle disse udviklede lande er ekstremt højt, især i USA og derfor, de besøgende sygesikring kan vise sig at være yderst fordelagtig, når det drejer sig om at undgå alle disse out-of-pocket udgifter, der kan gå ud over din finansielle lofter . At sikre, at du modtager medicinsk hjælp i et land, væk fra dig, hvis du er en besøgende, er det bedst at købe en besøgende sygesikring.

Det er ikke meget vanskeligt at købe en besøgende sygesikring, da de fleste af forsikringsselskaberne give dig en sådan politik, for en omkostning, som ikke kun er ganske rimeligt, men som høster en række fordele, når tidspunktet for nødsituationer opstår. Hvis du falder i den kategori af indvandrere, akademikere, studerende, barnepige, udlændinge og andre af samme, vil du være berettiget til at købe Besøgendes sygesikring. Betydningen af besøgende sygesikring primært ligger i det faktum, at indvandrere ikke er berettiget til at ansøge om lokale og nationale medicinske forsikringer i det land, hvor de er på besøg.

Men hvis du står over for en hændelse, der kræver øjeblikkelig lægehjælp, bliver du nødt til at stå over for mange problemer, hvis du ikke er i besiddelse af en besøgende sygesikring. Fordelene ved Besøgendes sygesikring er forskellige. Politikken giver dig mulighed for at besøge en læge eller få adgang til ethvert hospital efter eget valg og betaler en stor del af hospitalet regninger, har mulighed for høj selvrisikoen og coinsurance at nedbringe mængden af dit månedlige præmier, akut medicinsk evakuering, ambulance, hændelig død, intensiv pleje, diverse sygdomsudgifter, tandlægebehandling og mange andre, men typisk udelukker enhver eksisterende sygdomstilstand. Disse fordele og dækning kan variere mellem forskellige politikker, men som regel gør det muligt for de fleste af de ovennævnte dækning.

0 comments: