Adventure rejseforsikring

Posted by Kate Sheen at 1:25 AM

Wednesday, April 8, 2009

Hver person ønsker at tilbringe ferien på hans eller hendes valg. Par ønsker at slappe af på en hvid sandstrand og andre, deltage i sport og eventyrlige aktiviteter til at genoplive sig selv. Hvis du også ønsker at gå ud at bruge en eventyrlig ferie, bør du vælge en ordentlig eventyr rejseforsikring. Nok dække skal tilvejebringes ved hjælp af dit forsikringsselskab i tilfælde af lægelig nødhjælp. Du kan også få alvorlige økonomiske konsekvenser, hvis du ikke er omfattet rammende for dine eventyr ferie. Nogle af de forsikringsselskaber automatisk omfatter sports-og eventyrlige aktiviteter i deres dækning. Men de fleste af de forsikringsselskaber ikke engang dækker mange grundlæggende aktiviteter såsom vind surfing og jet ski.

Med alle farlige aktivitet, er risikoen for forekomsten af enhver skæbnesvangre hændelse stigninger. Så bare få forsikret efter eventyr rejseforsikring ved at betale et lille beløb, og deltage i nogen form for eventyr. Nogle af de rekreative aktiviteter, som er automatisk inkluderet i standard eventyr rejseforsikring politikker er:

* Badminton
* Bueskydning
* Elastikspring
* Kano
* Swimming
* Snorkelling
* Surfing
* Trekking
* Water rafting
* Windsurfing


Ingen ekstra betaling for den præmie, der er behov for inddragelse af disse adventure aktiviteter.

Afsnittene om Personal Accident og personlig hæftelse udelukke dækning for disse følgende rekreative aktiviteter, der er også omfattet ellers af forsikringspolicer uden nogen ekstra betaling for de præmier:

* Boxing
* Fodbold
* Vandring
* Trekking
* Ridning
* Kajak
* Jet-ski



Med ekstra betaling for den præmie, forskellige adventure aktiviteter, som kan være omfattet af eventyr rejseforsikring er:

* George walking
* High dykning
* Drageflyvning
* Horse springer
* Rock klatring
* Parasailing



Alle andre adventure aktiviteter, som ikke indgår i ovenstående lister er generelt opfattes som farlige aktiviteter og er normalt ikke omfattet af eventyr rejseforsikring uden godkendelse og hævdelsen af det udstedende selskab på det tidspunkt at sælge politik på udveksling af supplerende præmie og ændringer i coveret.

0 comments: