Familie rejseforsikring

Posted by Kate Sheen at 1:23 AM

Saturday, April 4, 2009

Familie rejseforsikring giver dækning for alle i en familie, herunder især de små børn. Hvis du er en enlig rejser med din knægt, eller en familie med fire medlemmer, forskellige former for dækning er fastsat i en familie rejseforsikring, herunder rejse annullering, tur forsinkelse, bagage, nedskæring, personlig penge, ulykker, personligt ansvar, juridiske omkostninger , Ubesvarede flyvninger, hjemsendelse og medicinsk udbetalinger. Enhver person under 18 år anses for at være et barn, og satserne er de samme for et hvilket som helst antal børn. Mange forsikringsselskaber tillader et ubegrænset antal børn, der er omfattet af familien rejseforsikring politikker.

Du behøver ikke at blive bekymret over de ekstra udgifter, hvis din familie er en smule stor. Din familie vil få fuld dækning for en række af uforudset spørgsmål suppleres med en exceptionel kundeservice i tilfælde af eventuelle krav om enhver støtte på din tur. Hvis du rejser til mere end én gang hvert år, der køber den politik årlige familie rejseforsikring er en bedre løsning end at gøre betaling for en ny politik på hver tur. Der er forskellige politikker, der tilbydes af forskellige rejseforsikring selskaber for familie rejseforsikring herunder politikker for årlige og fælles ture.

Hvis du rejser sammen med din familie, er risikoen for en pludselig skade eller ulykke er altid dér. Fordelene er omfattet af familie rejseforsikringer er betydet for optimal sikkerhed for passagerer om bord eller på jernbanestationer.

* Escort til Minor: Den opfylder de udgifter til transport af børn, der ikke ledsages af nogen, at deres hjem. Det er også sørger for en medhjælper i tilfælde af nogen nødvendighed.
* Sengelamper Besøg: Dette letter i at anlægge en ven eller et familiemedlem til din sengelamper på hospitalet, hvis du får hårdt såret eller syge.
* Emergency Reunion: Dette giver kompensation for turistbusser og imødekommende udgifter efter henstilling fra læge til et familiemedlem med dem på det tidspunkt, hvor en medicinsk overførsel.

0 comments: