Gruppe rejseforsikring

Posted by Kate Sheen at 1:24 AM

Tuesday, April 7, 2009

Hvis du ønsker at arrangere en ferie for en bestemt gruppe af personer, skal du sørge for at købe den perfekte gruppe rejseforsikring, end at bekymre sig om indlogering og flyrejser. Flere internationale turister ikke har tilstrækkelig forsikringsdækning. Dyrere medicinsk behandling kan føre til alvorlige økonomiske problemer for din familie. Det er slet ikke anbefales at tillade din mægler for omfattende yderligere forsikring produkt inden for forsikrings-pakke tilbydes til dig. Det ser ud til, at præmien er en lille del af de samlede omkostninger, men faktisk er derfor kun, det er betydeligt dyrere.

Du er forpligtet til ikke at betale mere for din gruppe rejseforsikring samt behov for at vælge den korrekte gruppe rejseforsikring politik. Gruppens medlemmer nemt kan sørge for deres individuelle forsikringer. Men alle medlemmer kunne ikke blive enige om dette spørgsmål. Så dette kunne bidrage til nogle alvorlige problemer i tilfælde af eventuelle klager, der gøres. Indret enkelte politikker for alle gruppens medlemmer kan være en hektisk og besværlig opgave for forsikring planner.

Den nemmeste måde at komme ud af dette problem er at vælge gruppe rejseforsikring. Du kan gøre brug af din kombineret overenskomstforhandlinger kontrol for at sikre en ordentlig pakke for gruppe rejseforsikring på en mere rimelig pris.

Gruppe rejseforsikring giver dækning for:

* Sygdom og skade
* Medical udbetalinger
* International rejsesygeforsikring
* Opsplitningen og utilsigtet død
* Hjemtransport af afdøde
* Emergency medicinsk evakuering
* Round-the-clock international hotline service

Hvis din familie rejser sammen, vil de ikke blive betragtet som en gruppe for benytter gruppe rejseforsikring. Følgende typer af grupper har ret til at vælge gruppe rejseforsikring:

* Tour grupper
* Business grupper
* Kirken grupper
* High skole bands
* Exchange grupper
* Privat international uddannelse missioner
* Regering sponsoreret international uddannelse missioner
* Social og broderlige organisationer

0 comments: