Få individuelle sygesikring

Posted by Kate Sheen at 1:28 AM

Thursday, April 16, 2009

Individuel sygesikring er formuleret til at forsikre dig økonomisk, når visse hændelse resultater i din dårligt helbred og at du skal bruge tusindvis af kroner på medicinen procedure. På denne måde sikrer dit sind er fri for spændinger i forbindelse med medicinske spørgsmål. Individuel sygesikring værker helt i samme af andre medicinske Forsikringer men adskiller sig i sine fordele og udvælgelseskriterier.

Mens forsikring kan købes hos ethvert forsikringsselskab, er det bedst at gå gennem de regler og forskrifter af de politikker, der tilhører forskellige forsikringsselskaber, som en kan afvige fra de øvrige. Individuel sygesikring kan vise sig at være lidt dyrt, men en lille smule forskning, god vejledning og viden om forsikring vil hjælpe dig med at få en god politik, der opfylder dine krav.
Det er ganske simpelt at få en Individuel sygesikring for dig selv eller dine familiemedlemmer, men du bliver nødt til at sikre, at du opfylder betingelserne for at være berettiget til denne forsikringspolice. Selve navnet på den forsikringspolice tyder på, at det er ment for "individer" og ikke gruppen. Så hvis du er dækket under en gruppe plan, vil du ikke modtage ydelser fra denne forsikring.

Derfor skal det huskes, at du kan få Individuelle sygesikring, hvis du er selvstændig erhvervsdrivende, en midlertidig ansat, tidlig retiree, ikke en del af gruppen planen eller arbejdsløse, der søger et job. Omkostningerne for de enkelte sygesikring afhænger af mange faktorer, herunder den geografiske placering af din bopæl, de områder, som er omfattet af forsikringen, og mange som sådan.

Nogle af de enkelte sygesikring leveres med mulighed for høj selvrisikoen, hvor, hvis din betale en betydelig sum penge, før forsikringen træder i kraft, den præmie niveauer gå ned. Andre igen vil kræve at du betaler et beløb, der strækker sig fra 20% til 50% af udgifterne for hvert af de områder, der er omfattet. Du kan enten vælge alle dækning, der ydes af forsikringen, eller vælge dem, du har brug for dækning for de fleste. Disse kan variere fra hospitalet regninger, at receptpligtig medicin og moderskab krav, diagnose og meget mere. Hvis du er fra den lavtlønnede gruppe af befolkningen, kan du vælge at MedicAid politik med mange af forsikringsselskaber beregnet til at give dækning for de fattige. Bortset fra dette, kan du også få Child-Kun politik for dine børn, hvis de ikke allerede er dækket af andre forsikringer.

0 comments: