Sygesikring for Traveler

Posted by Kate Sheen at 1:31 AM

Friday, April 24, 2009

Bor du i din hjemby alle gennem året, eller har du behov for rejser til dit arbejde formål, undersøgelser eller virksomhedens forpligtelse eller andre formål? Eller har du en særlig kærlighed til rejser verden rundt og opdage han skjulte sider af samfund i forskellige lande? Hvis svaret er ja, så har du overvejet mange muligheder, hvor du kan blive udsat for medicinsk nødhjælp på grund af anden årsag, enten sygdom eller ulykke eller dårligt helbred af dine familiemedlemmer til stede med dig?

I mange byer kan du blive nødt til at betale penge for din behandling, så snart deres ressourcer kan være mindre. Dette bør være den primære årsag bag din vælger en Traveler sygesikring. Denne politik ikke kun mindsker du af spændinger for at betale medicinske regninger, hvor du er væk form hjemmet, men også sikrer dig en ven, som vil blive deres beskytte dig og give dig dækning på et hvilket som helst tidspunkt, hvor som helst.

Traveler sygesikring kan vise sig at være lidt dyrere derefter ordinære Medicinsk Forsikringer, men det giver dækning, selv for de områder, der aldrig er omfattet af andre medicinske forsikringer. Ud over at give dig dækning for tyve-fire timer, uanset dit helbred betingelser og den geografiske placering, hvor du er i øjeblikket bosat, og den politik, hjælper du beholde din fred i sindet, selv når du er i et andet land, blandt mærkelige ansigter. Du kan få Traveler sygesikring fra ethvert forsikringsselskab, hvis du går gennem et sæt af lægeundersøgelser og fylde den medicinske ansøgningsskemaet korrekt.

Dækningen forudsat varierer fra politik til politik og prisen for forsikring du vælger. Også de typer af Traveler sygesikring afgøre dækningen og disse typer spænder fra Short Term Traveler sygesikring til International Traveler sygesikring og indenlandske Traveler sygesikring. Men de områder, der normalt er omfattet af de fleste af de Traveler sygesikring er receptpligtig medicin, hospitalsophold og regninger, medicinsk evakuering, kirurgi og ulykke nødsituationer og mange flere i ethvert land.

0 comments: