Major sygesikring

Posted by Kate Sheen at 1:25 AM

Friday, April 10, 2009

I disse dage med usikkerhed, få dig en sygesikring vil vise sig at være en fordel på et hvilket som helst tidspunkt i dit liv. Major sygesikring opgave at give dig og din familie med ro i sindet som i tider med alvorlige og farlige sygdom eller ulykke, vil du ikke skal betale hele den medicinske omkostninger og dermed vil du blive reddet fra ekstreme finansielle strabadser. Major sygesikring vil give dækning for mange af de medicinske områder, og giver dig fordelene ved tusindvis af dollars for at opfylde ulykkestilfælde.

Selv om udgifterne til denne forsikring kan vise sig at være betydeligt høje end nogle af de andre medicinske og sygesikring planer, en høj betaling nu vil sikre ydelser af højere beløb senere i tider med behov. Du kan købe Major sygesikring direkte fra et forsikringsselskab med hjælp fra en autoriseret agent eller online til internettet via forsikring websteder. Men inden de køber en stor sygesikring skal du sikre politik og dens betingelser er gældende i den tilstand du er i øjeblikket bosat i eller du foreslå til at opholde sig i den nærmeste fremtid.

For at være berettiget til en større Medicinsk forsikringspolice, skal du opfylde visse kriterier. Hvis du ikke er dækket af en gruppe plan, hvis du er arbejdsløse søger efter et job, pensionister, selvstændige erhvervsdrivende eller deltid ansat kan du ansøge om Major sygesikring. Men før været berettiget til at købe den pågældende politik eller for at gøre din påstand, du vil kræve at udfylde et ansøgningsskema med angivelse af hele din sygehistorie, og hvis dine oplysninger er utilstrækkelige, vil det være i de skøn forsikringsselskabet til at afskedige din hævde.

Omkostningerne for dine Major sygesikring er afhængig af flere faktorer, der spænder fra den geografiske placering af din bopæl, din alder og køn, uanset om forsikringen er for en voksen eller barn. Som din alder stiger, prisen på dine forsikringer også vil være høj, og som denne forsikring er, der skal fornys hvert år, præmierne varierer meget med året. Du skal også få dig selv en stor sygesikring, der vil forudsat fordele og dækning for den maksimale periode for at undgå risikoen for forsikringen udløber på det tidspunkt, du har brug for det mest.

0 comments: