Medicinske og dentale forsikring Guide

Posted by Kate Sheen at 1:29 AM

Sunday, April 19, 2009

Vores helbred er meget uforudsigelige, som tvinger os til at få sygesikring, der vil give os finansiel bistand i tilfælde nogle fare strejker os, og vi bliver syge eller har brug for intensiv pleje og medicin for en længere periode. Holde dette i tankerne, mange forsikringsselskaber er at tilbyde dig en dobbelt forsikringspolice, Medicin Forsikring, hvor man ikke blot kan forsikre din generelle sundhed mod medicin omkostninger og ulykke nødsituation, men kan også tillade sig at se efter din oral sundhed og forsikre det for yderligere behov.

Det er yderst nødvendigt at holde tænderne rene med henblik på at forholdsregler mod yderligere komplikationer og passer godt på oral sundhed for at føje til den samlede forbedring af sundheden. Denne forsikring er ikke så dyr som prisen på to forskellige forsikringer, men sikrer større fordele, end det ville have været til rådighed med en normal medicinsk Forsikring.

Forsikringsselskabet kan anmode Dem om at betale en høj fradragsberettigede i begyndelsen af den valgperiode for den politik, forud for det tidspunkt, hvor den får virkning. Også du kan kræve betaling af et mindre beløb for hvert af afsnittene er omfattet af den politik, men til gengæld for dette, den monetære ydelser du modtager er forskelligartet

Den medicinske del af forsikring giver dækning for ulykker og kirurgi, plejehjem regninger og receptpligtig medicin og andre, som vil blive nævnt i selve politikken. Den Dental ydelser, der varierer fra den ene politik til den anden, hvor man kan omfatte visse profiler og andre kan udelukke nogle. Dette vil helt afhænge af den politik for forsikringsselskabet. Men de områder, der generelt er udelukket er regelmæssige check-ups og cleanings, men nogle politikker kan betale visse beløb til en eller to sæder til oral rengøring. Afsnittene er omfattet vil generelt omfatte oral kirurgi, krone, ekstraktioner, bitewing røntgenstråler, Orthodontia, fyld og andre af samme. Forsikringen også gør det muligt for dig og din familie for at gå til en tandlæge efter eget valg.

0 comments: