Midlertidig sygesikring

Posted by Kate Sheen at 1:30 AM

Tuesday, April 21, 2009

I dag er det almindeligt kendt, at det er nødvendigt at købe dig selv en sygeforsikring, til at dække dig økonomisk i tider med ulykkestilfælde. På visse tidspunkter, hvor du kan blive udsat situation, hvor du vil ikke kræve en dyr permanent sygesikring enten for besættelsen du gennemfører eller for din lav finansielle situation.

Dette er, når du vil kræve, at tjenesteydelser af Midlertidige sygesikring, der er omkostningseffektive, let overkommelige, og let at anvende og giver en række fordele. Du kan ansøge om dette, hvis du er i en overgangsfase, det vil sige at vente på en permanent eller en gruppe sygesikring skal træde i kraft, et nyt kollegium opgradere, og college-studerende, arbejdsløse, som midlertidigt er uden arbejde på grund af strejker og andre sådanne situationer . I en midlertidig sygesikring, du skal betale mindre præmier og over alle omkostninger er også mindre.
Normalt gælder for en kort periode på seks måneder til tolv måneder, det midlertidige sygesikring har en hel del restriktioner, men de lave omkostninger i politik har gjort det meget populære blandt alle. Forsikringen leveres med en hel del restriktioner, men disse kan ignoreres, når vi tænker på de fordele, vi modtager for et lille beløb brugt. Midlertidig sygesikring giver dækning for medicinsk regninger og receptpligtig medicin og tillader dit besøg til enhver læge, klinik eller plejehjem efter eget valg med henblik på behandling.

Men den største begrænsning er, at den politik, meget sjældent giver dækning for dine allerede eksisterende medicinske tilstande, som kan have udviklet sig, før du har tilmeldt dig for kontrakten, og også andre forhold som graviditet og fødsel. Politikken giver fordele kun for dem, sygdom og skader opstået i løbet af det midlertidige sygesikring. Når politik udløber ved udgangen af den angivne sigt, det vil ikke blive forlænget, men du vil blive bedt om at genindføre. Hele denne proces er gavnlig, som du kan stoppe de tjenester, når det er påkrævet og forny eller ansøge igen, hvis du har brug for at udvide tjenester.

0 comments: