Om Business ansvarsforsikring

Posted by Kate Sheen at 1:34 AM

Friday, May 1, 2009

Du kan der driver en virksomhed med meget ansvar og ansvarlighed. Men efter alt, hvad din kunde kan ikke være tilfreds med din service. De fleste af virksomhederne er forberedt som et joint venture eller en enkelt ejerforholdet og personlige forpligtelser er bragt i fare automatisk. Ansvar bliver en helt fælles sigt. Business ansvarsforsikring giver dig beskyttelse for dit privatliv og din virksomhed fra økonomisk ødelæggelse.
Business ansvarsforsikring dækker:

* Medical udbetalinger
* Prisen for advokat
* Skader, som du er ansvarlig lovligt

Business ansvarsforsikring giver dig beskyttelse for din virksomhed i forbindelse med alle juridiske argumenter for personskade, tingsskade eller juridiske skade. Business ansvarsforsikring kan købes i forskellige mønstre.

Typer --

* Almindelige Ansvarsforsikringstjenester: Business ansvarsforsikring af dette mønster dækker din virksomhed for tingskader,, personskade fordringer og reklame. Det er også identificeret som Commercial almindelig ansvarsforsikring.
* Erhvervsansvarsforsikring: Professionel ansvarsforsikring dækker erroers, dårlig ledelse, nonperformance og udeladelser. Vælger denne form for politik, afhænger af din form for virksomhed, og det er en juridisk forpligtelse til at holde en sådan politik.
* Produktansvarsdirektivet Forsikring: Din forarbejdede varer kan være beskyttet i tilfælde af en person bliver såret ved at bruge dit produkt. Din virksomhedstype er den afgørende faktor for mængden af dækning og graden af risiko.

Den følgende diskussion vil hjælpe dig til at vælge den rette type forretninger ansvarsforsikring:


Forskellige handel oplægninger tilbyde deres medlemmer gavn af at købe forsikring på koncernens værdier. Så vælger en brancheforening for at opnå billigere priser der matcher din virksomheds behov. Størrelsen af erhvervslivets ansvar dækning er forskellige på forskellige forsikringsselskaber. Forhøre sig om måling af de juridiske omkostninger, der er omfattet, og også, hvad der er omfattet, og hvad der ikke er omfattet. Prøv at købe en pakke af politikker gerne Virksomhedsejere Politik for at gemme dine penge. En erfaren forsikringsmægler er den bedste person til at guide dig til at opnå det bedst tilgængelige dækning og tarifferne.

0 comments: