General Business ansvarsforsikring

Posted by Kate Sheen at 1:34 AM

Saturday, May 2, 2009

I dag kontroversielle samfundet små spørgsmål kan følge deraf i retssager. Af denne grund generelle forretningsmæssige ansvarsforsikring, ejendom forsikrings-og arbejdstagers kompensation forsikring er nødvendig for næsten alle selskaber. Generelle forretningsmæssige ansvarsforsikring dækker din virksomhed fra de økonomiske tab på grund af krav fra en skade eller skade som er påført andre af dine medarbejdere eller dig. Generelle forretningsmæssige ansvarsforsikring kan købes som en individuel politik eller langs med virksomhedsejeren's politik.

En virksomhedsejeren's politik eller BOP kombinerer ejendom og ansvarsforsikring i et enkelt politik. Mængden af dækningen, at en virksomhed kræver det er besluttet af to faktorer:

1) omfattet risiko - Hvis du er en virksomhed ejer, bør du først tænke over mængden af risiko forbundet med din virksomhed.

2) Din tilstand af drift - Virksomhederne kræver bedrift ansvarsforsikring politikker med højere grænseværdier for dækning, hvis de har fået registreringer til at give store skader mængder til klagerne. Et forsikringsselskab agent er den bedste vejledning på dette område.
Generelle forretningsmæssige ansvarsforsikring tilbyder:

* Personlige og reklame skade: Dette dækker Dem for specifikke overtrædelser, som dine medarbejdere eller du har gjort i De forretningsmæssige aktiviteter som bagvaskelse, injurier, ophavsret strid eller kritik.



* Automatisk Yderligere Forsikrede: Dette tilbyder automatisk dækning i en skriftlig aftale, kontrakt eller et dokument på tidspunktet for nødvendighed.
* Beskæftigelse praksis ansvar: Dette giver dækning for krav, udbetaling for søgsmål, specifikke jobrelaterede juridiske sager, der opkræves af dine medarbejdere mod dig.
* Medical omkostninger: Gør betaling for gyldige medicinske omkostninger, hvis ethvert organ, bliver såret og kræver lægebehandling som følge af en ulykke på din ejendom.
* Defense udbetaling: Det betaler for den særlige erstatningskrav modregnes i virksomheden.
* Lokaler og operationer ansvar: Dækker ejendom tab og fysiske skader påført af andre på grund af vores virksomhed eller på din ejendom.


Du er forpligtiget til at betale sagsomkostninger for din virksomhed i et overdækket ansvar påstand under en generel business ansvarsforsikring politik. De erstatningskrav, der er omfattet af denne politik omfatter skader på ejendom, legemsbeskadigelse, personskade og reklame skade. Det omfatter også fælles og erstatningen, bortset fra at straffe skadeserstatninger, som er tænkt som strafbar forbrydelse.

0 comments: