Virksomhedsejeren forsikring

Posted by Kate Sheen at 1:35 AM

Monday, May 4, 2009

Den bedste mulighed for virksomhedsejeren forsikring er virksomhedsejeren's Package politik (BOP). Det er bedre end det særskilte ejendom dækning og erstatningsansvar. Det er en komplet pakke, som byder på en god måde at få de grundlæggende dækning på tidspunktet for begyndelsen din virksomhed. Alle de små og gennemsnitlige størrelse virksomhedsejere skal vælge en BOP.
Alle risikodækning, som tilbydes af BOP ligner almindelige ejendom forsikringsdækningen. Den del af BOP angivelse af passiver er næsten svarer til Commercial almindelig ansvarsforsikring eller CGL politik. Den grundlæggende forskel er, at en BOP er mindre fleksible med hensyn til at bestemme begrænsninger for din dækning for eventuelle særlige krav. Bop ikke indeholder erhvervsansvarsforsikring, der giver dækning til den forsikrede for tab eller udbetalinger på grund af fordringer af uagtsomhed eller af fejl eller mangler.
En BOP generelt omfatter:

* Business afbrydelse forsikring, der dækker tab som følge af ophøret af operationer eller den midlertidige reduktion af produktionen og tilbyder også kompensation for tabt indkomst som følge af tabet af en ejendom af den forsikrede.
* Ejendom forsikring, der dækker udstyr, bygninger og opgørelse

* Det giver dækning for tabt indkomst og disbursals opnået fra katastrofale tab af selskabet. Den dækker også udgifter til drift af virksomhed.
* Kriminalitet forsikring, der dækker tab af kontanter eller sikringsordninger på grund af indbrud, røveri eller skade
* Ulykken eller erstatningsansvar beskyttelse, der dækker skader ved de produkter eller den ansatte til en tredjepart
* Ansvar forsikring, der dækker lov tilfælde som følge af uheld eller skader på ejendom kunden ved brug af dit produkt, eller for din får skyld for lovlig handel
* Automobile dækning for lejet eller lånt biler

Forskellige forsikringer, ligesom personlige bil-forsikring, Worker's kompensation forsikring, jordskælv forsikring og oversvømmelser forsikring ikke normalt hører under BOPs. Men en BOP automatisk dækker business indkomst og ekstra udbetaling dækning.

0 comments: