Typer af erhvervsforsikring

Posted by Kate Sheen at 1:38 AM

Sunday, May 10, 2009

Forskellige former for erhvervsforsikring er tilgængelige nu-en-dage. Den afgørende faktor for at vælge den rette dækning for at beskytte din virksomhed er den form for virksomhed, at du kører sammen med din virksomheds funktioner. Følgende er de forskellige typer af erhvervsforsikring:

1) Produkt ansvarsforsikring: Denne type erhvervsforsikring giver beskyttelse til din virksomhed fra enhver form for ansvar som følge af den manglende opfyldelse af din virksomheds produkt.

2) Erhvervsansvarsforsikring: Dette kompenserer dig og dine kunder for enhver skade eller tab på grund af manglende præstationer eller uagtsomhed fra din side.

3) uredelighed forsikring: Dækker din skader som følge af en forkert behandling af Deres som en professionel.

4) Ejendom forsikring: Dette kompenserer man for tabet af en ejendom eller tab af sin kapacitet i produktionen.

5) Suppleret operation dækning: Dette beskytter dig mod erstatningsansvar som følge af din forlader kundens lokaler, og din klient med de ting, du har opereret på, at komme til skade eller lider nogen skade.

6) fejl og udeladelser: Dette er særlig vigtig for service-baserede virksomheder, der dækker eventuelle fejl eller forsømmelse fra Deres side, hvilket har ført til en vis skade for forbrugeren.

7) Generel Ansvar: Denne type erhvervsforsikring er planlagt til at beskytte dig mod en bred vifte af sårbarheder om ansvar.

8) Business Ejer's politik: Dette er en pakke af ansvar og ejendomsret forsikring sammen med rigtig billig præmie satser.



9) Worker's kompensation: Dette kompenserer dine medarbejdere for lægelige ydelser og andre ydelser sammen med at betale de ansattes pårørende, der mistede livet i ulykker med deres job.

10) Business Automobile forsikring: Hvis du bruger din bil til din virksomhed formål, er du nødt til at forsikre bilen for at modtage ansvar og sammenstød dækning.

11) Landtransport Marine: Indre søforsikring giver dækning for kun høj risiko, transportable genstande af deklarerede værdi i løsøre situationer. Disse genstande kan ikke dækkes under standard business ejendom forsikringspolicer.

12) direktørerne og officerer: direktører og officerer er beskyttet mod passiver for formodede fejl i dommen, overtrædelser af told og ulovlig sagen.

13) Business afbrydelse: Dette betaler for din tabt arbejdsfortjeneste på grund af skader, som resulterede i den midlertidige lukning af din forretning.

14) Rejser: Dette dækker ulykke, som er lidt af din medarbejder som han var på rejse til din virksomheds behov, uden for sin normale arbejdstid sted på nogen af de omfattede transporter.

15) Key person Life: Dette er planlagt til beskyttelse af din virksomhed fra din tabt arbejdsfortjeneste fra død eller invaliditet af enhver person af betydning i din virksomhed.

16) Umbrella: Dette giver mere dækning end den standard politikker sammen med ekstra ansvar dækning

0 comments: