Om kommercielle erhvervsforsikring

Posted by Kate Sheen at 1:36 AM

Wednesday, May 6, 2009

Kommercielle erhvervsforsikring giver beskyttelse til erhvervsvirksomheder mod mange af risici og farer. Virksomhederne er nødt til at sikre deres virksomhed mod sandsynlige eventualiteter, som de udvikles og blomstre. Erhvervsvirksomheder kræver minimere indre og ydre farer. De har brug for at beskytte deres virksomhed mod uventede begivenheder. Forsikringsselskaber er nu-en-dage tjener mange små, mellemstore og store virksomheder til at reducere deres farer.
Former for kommerciel erhvervsforsikring:

1) brandforsikring: Denne politik omfatter bygninger, kontorer, udstyr, stoffer og personlige ejendele i din virksomhed. Det extenuates faren for at miste kunder på grund af brand breakout. Du bør tage alle skridt til at mindske tabet.
2) Industrielle forsikring: Det er en fuldstændig politik, som omfatter en række produkter. Det er entydigt høvlet til at dække enhver form for skade eller tab, som skyldes at de omfattede produkter.
3) Shop forsikring: Shop forsikring er udelukkende planlagt til at opfylde kravene i de forretningsdrivende. Det giver en altomfattende dækning, der leverer til de forskellige krav i de forretningsdrivende. Hver butik er givet en politik. Shop forsikring giver dækning for tab eller beskadigelse af butikker som følge af tyveri, brand, strejke, tab af penge og bedrageri.
4) Landbrugs-forsikring: Landbrug forsikring har fået betydning for den massive tab som følge af sygdomme afgrøde, skadedyrsbekæmpelse angreb og ændringer i vejret. Formålet med denne forsikring er at tilbyde ordentlig dækning og økonomisk støtte til sodbusters n tilfælde af beskadigelse af afgrøder som følge af naturkatastrofer og sygdomme.
5) Marine forsikring: Denne form for kommerciel erhvervsforsikring tager sigte på at minimere virksomhedernes risici.
De præmier for kommerciel erhvervsforsikring er besluttet på basis af visse elementer, som er:

* Størrelsen af organisationen
* Type af virksomhed
* Antal han ansatte
* Årlig indkomst



Præmierne kan udbetales:

* Månedlig
* Kvartalsvis
* Halvårsregnskabet
* Årlig

Du kan også få instant anførselstegn for at købe dine kommercielle erhvervsforsikring.

Under alle omstændigheder af økonomiske eller ikke-økonomiske tab, du er forpligtet til at fremlægge den originale papirer af forsikringspolice. Beregningen er udført af landinspektør for tilnærmelse af den fremkomne tab. Forsikringsselskaberne betale for de tab, afhængigt af inspektørernes rapport.


Dokumenter, som er nødvendige for kommerciel erhvervsforsikring påstand:

a) Liste over de tabte eller beskadigede poster
b) Anbefaling af virksomhedsejerskab
c) ansøgningsformular

0 comments: