Business ejendom forsikring

Posted by Kate Sheen at 1:37 AM

Friday, May 8, 2009

Vælger en ordentlig forretning ejendom forsikring er en kompliceret opgave, der kræver professionel deltagelse. Du er nødt til at tilbringe nogle timer med din forsikringsmægler udarbejde en liste over de risici for din virksomhed ejendom og en plan for at dække dem tilstrækkeligt. For dette, du skal overveje følgende ting:

* Business ejendommen forsikring kan beskytte din virksomhed ejendommen fra alle de tab og skader i tilfælde af udbrud af eventuelle uheldige omstændigheder. Så du er nødt til at se til, at politik, som vil give dig den maksimale dækning. Hvis du ikke kan finde en sådan politik, hver kategori af din ejendom bliver nødt til at være dækket separat.


* Auto forsikringspolicer, der giver dækning for fysiske skader for personlig eller forretningsmæssig køretøjer, kan ligeledes tilbyde kollision og omfattende dækning, der dækker skader som følge af tyveri og naturkatastrofer. Cargo forsikringspolice dækker tab af enhver virksomhed ejendom om bord på din virksomhed køretøj. Kriminalitet forsikringspolice dækker visse risici, hvorfra din virksomhed skal opnå beskyttelse. Kriminalitet forsikringsselskaber tilbyder indbrud dækning også. Du kan også få beskyttelse for medarbejderen tyveri, underslæb og tab af varer.


* Fire dækning er også nødvendigt for din virksomhed ejendom. Andre politikker er også til rådighed for at sikre dine filer, journaler, udstyr, penge og andre vigtige dokumenter. Men du er nødt til at forsikre din virksomhed ejendom for oversvømmelser tab i henhold til en individuel politik.


* Inland søforsikring giver dækning for kun høj risiko, transportable genstande af deklarerede værdi i løsøre situationer. Disse genstande kan ikke dækkes under standard business ejendom forsikringspolicer. Du kan også vælge at leje forsikring, centrale person forsikring og for at beskytte din strukturer.

De politikker for erhvervslivet ejendom forsikring varierer i to henseender --

* Den forsikrede ejendom
* Selv typer fører til tab

0 comments: