Home erhvervsforsikring oplysninger

Posted by Kate Sheen at 1:35 AM

Sunday, May 3, 2009

Vi ofte overser hjem virksomheder forsikring. Adskillige hjem virksomhedsejere tror, at home business er automatisk dækket af deres indboforsikring. Men denne antagelse er forkert. Home forsikring kan dække dit hjem alene. Dit forsikringsselskab kan afkræftes ved dit hjem forretningsaktiviteter. Du kan ikke bruge dit hjem for andre funktioner. Dit valg af hjem erhvervsforsikring, afhænger af din form i hjemland virksomhed.

Forskellige hjem virksomhedsejere afhænge af deres hjem forsikring til dækning af skader på deres virksomheder. Men ethvert hjem virksomhed skal have Indhold forsikring, sammen med indholdet forsikring og med eller uden ejendomsret forsikring, der udbydes af hjemlandets forsikring for ejeren. For at vælge de rigtige hjem erhvervsforsikring du nødt til først at vurdere den står for udskiftning af udstyr i dit kontor. Også være på vagt over for en anden ting, at alle dine business udstyr holdes altid i dit hjem. Business udstyr vil blive dækket af dit forsikringsselskab, hvis de holdes i dit hjem alene.
Forskellige indholdet forsikring sammen med ejendom forsikring er nødvendig for udstyr, som holdes væk fra dit hjem.


Ekstra almindelige ansvarsforsikring er obligatorisk for alle hjem virksomheder. Det giver dækning for de skader, til de ansatte og kunder. Hvis du bruger din personlige køretøj for din virksomhed funktioner, du skal have ordentlig for dit køretøj for at bruge det til din virksomhed operationer i tilfælde af eventuelle skader og ansvar for dit, hvis du bliver involveret i en ulykke. Din virksomhed er beskyttet af Produktansvar forsikring fra erstatningsansvar som følge af den nonperformance af dine produkter. Erhvervsansvarsforsikring beskytter dig og dine kunder. Hvis du er ansvarlig for enhver skade, at din klient med din faglige aktiviteter, erhvervsansvarsforsikring vil beskytte dine personlige ejendele og kompensere for din forsvaret mod ethvert krav. Klienten bærer skader vil være også i tilstrækkelig grad opvejes af din erhvervsansvarsforsikring.

Fejlbehandling forsikring dækker dig for de skader, der skyldes en forkert behandling, mens fejl og udeladelser forsikring betaler for kunden påberåbelse af din klient lider erstatning for utilstrækkeligheden af din rådgivning. Suppleret operationer dækning beskytter dig mod erstatningsansvar som følge af din forlader kundens lokaler og din klient med de ting, du har opereret på, og kunden at komme til skade eller lider nogen skade. Erhvervslivet afbrydelse forsikringen dækker dine tabte indtægt, hvis du er forpligtet til at suspendere din virksomheds aktiviteter som følge af en katastrofe.

0 comments: