Om veterinære Pet Insurance

Posted by Kate Sheen at 1:40 AM

Friday, May 15, 2009

USA er hjemsted for landets største Pet Insurance Company - Dyre Pet Insurance. Etableret i år 1980, er virksomheden vokset til en stilling med store statur, der har solgt over en million politikker. Flere og flere ejerne er ved at have tillid til dyre-Pet forsikring, som selskabet kan sikre en ordentlig behandling af deres kæledyr til priser, der kan betales af de fleste af ejerne. Dyre Pet Insurance tror på et simpelt mål - at give de to 'P', hvor alle ejerne kigge efter.
Når en "P" står for beskyttelse af de elskede kæledyr, de andre 'P' betyder fred i sindet for ejeren. Denne enkle formel og de indsats for årsagen til at gøre god til kæledyr, har bidraget til selskabets popularitet. Dyre Pet Insurance giver ejerne mange muligheder og giver dækning for en række sektioner, der sikrer kæledyr forbliver sundt for hele deres liv.
Firmaet, dyre-Pet Insurance giver særskilt forsikring planer for katte, hunde, fugle og eksotiske dyr, så du kan vælge den, der passer til dine krav de mest uden nogen komplikationer. Et fælles element om hver af de politikker er, at du har lov til at medbringe et kæledyr til enhver licenseret veterinære læge eller speciallæge i et hvilket som helst sted på hele kloden.

Når du har købt den forsikringspolice, kan du fylde den ansøgningsformular og sende den til virksomheden. Betal for dine regninger til læge, når du har fået gavn beløb. Derfor er denne undgår problemet med "pay nu fra lommen og får refunderet senere«. Denne enkle proces gør ejere købe PET forsikringspolice fra dette selskab.

Dette er ikke den eneste fordel, du modtager, når du har købt politik fra Veterinary Pet Insurance. Den mest betydningsfulde faktor er, at virksomheden giver dækning for tusindvis af kæledyr medicinske tilstande, herunder diagnosticering, rutinemæssige pleje, sygdom, skader, ulykker, Valgfrit vaccination, dyrlæge besøg, akut lægehjælp udgifter, receptpligtig medicin, røntgenstråler, lab gebyrer, kirurgi , Hospitalsindlæggelse, hjerteorm beskyttelse, spay og kastrere, fjernelse af synkes objekter og mange flere. Men de områder, du får at vælge afhænger helt af den slags kæledyr forsikring plan du køber.

0 comments: