Business Bilforsikring

Posted by Kate Sheen at 1:36 AM

Tuesday, May 5, 2009

Erhvervsforsikring
Small Business forsikring
Det er indlysende, at du ville vælge personlige Bilforsikring, hvis du har købt din egen bil. Men den automatiske forsikringsdækning under denne politik ikke er tilstrækkelig nok, hvis du bruger din bil til din virksomheds behov. Du er forpligtet til at købe business Bilforsikring for den kommercielle brug af dine personligt ejet bil. Spørg din forsikringsmægler om, hvordan hyppige kan du bruge din bil til din virksomhed. Til at vælge business auto forsikring, er du nødt til at bruge omkring 10% mere af det beløb, som du i øjeblikket betaler for dine personlige Bilforsikring.

Har du en særskilt firmabil for din virksomhed, er du nødt til at købe en kommerciel Bilforsikring politik til beskyttelse af formuen i din virksomhed i tilfælde af en ulykke. Dette er obligatorisk.
Erhvervsforsikring
Small Business forsikring
Men problemer opstår med de ansatte bruger deres personlige biler for erhvervslivets behov. I tilfælde af en ulykke, deres personlige bil-forsikring ville dække dem, men enhver berørt tredjemand med uheld kan give dig problemer. Under disse omstændigheder en lejet og ikke-ejet bil politik giver ordentlig dækning. Det giver også dækning for biler lejet for erhvervslivets behov. Erstatningsansvar er den vigtigste faktor for din virksomhed automatisk forsikringspolice. Legemsbeskadigelse ansvar betaler for fysiske skader, hændelige død og tabt arbejdsfortjeneste.

Hærværk ansvar kompenserer for skader på en ejendom i en ulykke. Medicinske udgifter betale for omkostningerne ved behandling af din sårede medarbejder og enhver person kommet til skade i en ulykke. Kollision dækning omfatter reparation af omkostningerne ved en beskadiget firmabil, der mødte en ulykke. Omfattende dækning omfatter skader på din bil i en fysisk katastrofe. Underinsured eller uforsikrede bilister dækning, bugsering og udlejning kompensation er andre former for dækning.


De afgørende faktorer for de præmier af business Bilforsikring er:

* Mængde af dækning
* Ansvar
* Placering af din virksomhed
* Det samlede antal ansatte, der kører
* Den type bil, firmabil eller biler af medarbejderne
* Trafik-rapport af medarbejderne
* Antal af fordringer



For at få billige business Bilforsikring:

* Hold dine behov i dit sind benytte og sammenligne mindst tre pristilbud fra forsikringsagenter.
* Prøv at øge selvrisikoen, hvis du kan klare at betale for, at holde fastsættelse af præmier.
* Skær ned kollision dækning, hvis du er i besiddelse firmabiler.
* Valg af en gammel model for din firmabil kan mindske dine præmier.
* Prøv at sammenligne tilbud fra forskellige websites.
* Køb politikken fra en lokal forsikring agent.
* Se efter en lille virksomhed Bilforsikring agent.
* Prøv at være sande

0 comments: