Erhvervsforsikring dækning

Posted by Kate Sheen at 1:39 AM

Tuesday, May 12, 2009

Hver virksomhed har sine egne krav. Bred klassifikationer af dækningen er der, der gælder for alle slags virksomheder. Men som en virksomhed ejer, skal du kigge efter, at typen af en politik, som dækker alle de nødvendige aspekter af din forretning. Din virksomhed forsikringsdækning skal omfatte følgende typer af arrangementer:

* Fire
* Haglbyger
* Storm
* Lightning
* Flood Jordskælv
* Eksplosioner
* Tyveri
* Underslæb
* Check svig
* Død eller invaliditet af enhver centrale person i din virksomhed
* Fejl og udeladelser
* Hærværk Hærværk
* Insektangreb
* Beskadigede bygninger


En liste over de emner, der har brug for dækning er som følger:

* Fonde, bygninger
* Eksterne strukturer
* Møbler
* Dekorationer
* Sikkerhedsanordninger
* Automobiles
* Udstyr
* Strukturer
* Vigtige dokumenter og registre
* Obligationer, kontanter, lagre
* Business beholdning
* Individuelle business ejendom
* Tabt arbejdsfortjeneste



Ikke begrænser din vurdering af risikoen kun hvad du vurdere dig selv. Kontakt en dygtig forsikringsmægler, der er ganske erfarne til at guide dig til at vælge den rigtige forsikringsdækning for de elementer, der virkelig er behov der skal dækkes. De forskellige typer af politikker, som du kan overveje for forsikring af din virksomhed, er nævnt nedenfor:

* Ejendom forsikring: Ejendommen dækning under virksomhedsejeren forsikringspolice, der forstærkes ved denne type forsikring. Dette dækker skader gjort til bygningen, hvor din virksomhed er baseret på sammen med udstyr og emner inde i den bygning.


* Business ejer dækning: Business ejer forsikringsselskaber tilbyder beskyttelse for alle former for skader, herunder brand og tyveri.


* Ansvarsforsikringstjenester: På blive benyttet, dette er en vigtig dækning for dit ansvar for personskader eller skader på ejendom af en anden person. Dette kan dække en bred vifte af emner.


* Fejl og udeladelser forsikring: Dette er specielt vigtige for service-baserede virksomheder, der dækker eventuelle fejl eller forsømmelse fra Deres side, hvilket har ført til en vis skade for forbrugeren.


* Produkt ansvarsforsikring: Denne type forsikring er nødvendig for at beskytte din virksomhed produkt i tilfælde af enhver risiko for eventuelle skader, der kan være påført nogen om at bruge dette produkt.


* Automobile forsikring: Hvis du bruger din bil til din virksomheds behov, er du nødt til at forsikre bilen for at få ansvar og sammenstød dækning.


* Business indkomst forsikring: Dette tilbud handicap dækning for din virksomhed. Dette betaler for din tabt arbejdsfortjeneste på grund af skader, som resulterede i midlertidig eller permanent lukning af din forretning.

0 comments: