Business motorkøretøjsforsikringen

Posted by Kate Sheen at 1:37 AM

Thursday, May 7, 2009

Business køretøjets forsikring er en nødvendighed nu-en-dage. Hvert år mange trafikulykker inddrage personer, der er "på arbejde" på det pågældende tidspunkt. Ifølge politiets undersøgelse, lette køretøjer er en af de vigtigste mål for tyve. Så denne associerede virksomheder til omkring en million af manglende ejendom hvert år, uanset de ekstra udgifter, herunder bedre præmier, tab af indkomst og valgfri transport udgifter. Så forsikring af dine køretøjer er et fremmest prioriteret, men desværre business køretøjets forsikring, der ikke er så meget overkommelige sammen med præmier resterende ikke så ringe.
Hvis du køber business køretøjets forsikring for din bil, der er anvendt til din virksomheds behov, vil du finde meget lidt forskel fra at købe standard køretøjets forsikring. Du kan vælge den rigtige virksomhed køretøjets forsikring, hvis du sammenligne forskellige tilbud fra forskellige forsikringsselskaber. Specifikke tjenester er også planlagt til at tilbyde dig den bedste pris sats.
Flere politikker for erhvervslivet motorkøretøjsforsikringen give dækning for erstatningsansvar i din medarbejder, der bruger personlige køretøj til erhvervsformål. Den personlige virksomhed køretøjets forsikring af din medarbejder ville give den grundlæggende dækning til hans eller hendes køretøj. Business motorkøretøjsforsikringen giver dækning for dine juridiske ansvar for personskader og skader på andre personer og deres ejendom. De primære typer af dækning omfatter heft og brand.

Din virksomhed motorkøretøjsforsikringen også kan tilbyde dig beskyttelse i tilfælde af din virksomhed at blive involveret nogen juridisk sag skyldes en ulykke, der involverer en lejet eller lejet køretøj, som Deres virksomhed. Alternativt fuld omfattende dækning omfatter alle typer af skader på din bil. Den samlede godtgørelse for alle dækning afhænger af en række faktorer, herunder at føre journal over føreren, bilmodel og det sted, hvor bilen er parkeret eller garaged. Kollision dækning er også udbydes af en virksomhed køretøjets forsikring, som betaler for de skader en anden bil eller en stationær ejendom gerne en bygning eller lys post.

0 comments: