World rejseforsikring

Posted by Kate Sheen at 1:19 AM

Sunday, March 29, 2009

Forsikring betragtes som en en af de vigtigste virksomheder i hele verden. Gennemførelsen af de økonomiske salgsfremmende reformer af de fleste af de lande i verden har bragt frem flere udfordringer på dette område. World rejseforsikring er nu-en-dage, der tilbydes af forskellige store lande.

World rejseforsikring dækker for tab eller tyveri af ejendele, tyveri af pas eller penge, medicinske omkostninger, rejse annullering, nedskæring og mange andre ting. Du kan vælge billig verden rejseforsikring, især når der købes som en årlig dækning. World rejseforsikring dækker for både forretningsrejser og ferie rejser. Præmierne er virkelig billigt for verden rejseforsikring, som tilbyder en omfattende dækning af turister, forretningsfolk personer såvel som rygsækrejsende.

World rejseforsikring kan vælges som Backpacker rejseforsikring for steder i verden. Årlige multi-tur rejseforsikring, enkelt tur rejseforsikring, ski og snowboard rejseforsikring og længerevarende ophold rejseforsikring er typer af verden rejseforsikring.

Før du vælger en bestemt verden rejseforsikring, skal du kontrollere i detaljer følgende ting:

* Dokumentation for forsikring: Du skal forsigtigt igennem dette dokument, som giver oplysninger om de forskellige former for dækning.


* Betingelser og udelukkelser: Det specifikke dele af forsikring er underlagt særlige vilkår og generelle betingelser og undtagelser gælder for hele forsikringssektoren.


* Ejendom krav: Prisen for varerne bestemmer forsikringskrav. Betaling sker på grundlag af alder og tilstand af varerne.


* Sundhed: Preexistent sundhedsmæssige betingelser for de rejsende er underlagt restriktioner.


* Restriktioner: Restriktioner er der for så vidt angår det beløb, der skal betales af det assurandøren.


* Selvrisiko: Påstande er et spørgsmål om overskydende under et par afsnit af forsikringen.


* Rimelig forsigtig: Hvis du ikke er forsikret, skal du udviser rimelig omhu for din beskyttelse sammen med vores ejendom.


* Farlige sportsgrene eller pastimes: Kontroller, om du er dækket for farlig sport og tidsfordriv, hvis du vil nyde denne form for en ting.


* Off-pist: Off-pist aktiviteter er medtaget inden for vintersport dække tilbyder regionalt plan for sikkerhed.


* Afkølingsperiode: Hvis forsikringspolicen ikke passer til dine behov, kan du opgive den politik inden for fjorten dage ved køb af politikken.

0 comments: