Personlige sygesikring

Posted by Kate Sheen at 1:03 AM

Tuesday, March 3, 2009

Pleje af dit helbred er en uundgåelig del af dit liv. Hvis du lider af hovedpine, rygsmerter, feber eller ondt i din tand, er kvaliteten af dit liv, og du lide et parti. Egnet lægehjælp er de mest nødvendige ting for dig. Personlige sygesikring giver dækning for uventede medicinsk udbetalingerne sammen med en videreførelse af andre sundhedsydelser ikke er omfattet af lokale sygesikring planer. Du skal blot vælge de bedst egnede plan for dig, bestiknavigation med din lægemidler, tandlæge og andre medicinske krav.

Din alder skal være under 69 år og skal have lokal dækning for at være berettiget til persona sygesikring. Taksterne for de månedlige udbetalinger af præmier er forskellige i forskellige lokaliteter og afhænger også efter det fyldte den forsikrede langs plan valgt af den forsikrede. Du kan betale de præmier for hele året via check eller for individuelt for hver måned som følge af forhåndsudbetalinger ryddet checks. Personlige sygesikring er helt billigt og ubesværet at håndtere. Du kan også betale din præmier online enten på måneds-eller årsbasis ved at bruge dit kreditkort.

På næste arbejdsdag efter godkendelsen af din ansøgning, din dækning kan være i kraft. Du kan også bede om en bestemt dato for påbegyndelsen af din dækning. Det kan være inden for en måned efter datoen for din ansøgning. Den medicinske omkostninger, der er fremstillet udelukkende efter datoen for den politik, er berettiget til erstatning.

De tre planer, som giver maksimal dækning for personlige sygesikring er:

* Basic - Denne plan tilbyder finansiel dækning
* Standard - Denne forsikring planen giver dækning for lignende medicinske omkostninger gerne basisforordningens men på højere niveauer herunder nødhjælp rejse sygesikring og vision dækning
* Udvidet - Dette sygeforsikring plan giver den mest altomfattende og mest liberale dækning, som omfatter genopretningsforanstaltninger tandlægespecialer dækning og ortodonti dækning.

Hver af disse tre planer dækker receptpligtig medicin, forebyggende tand og andre niveauer af supplerende dækning.

Hvis du forlader din virksomhed, som giver dig gruppen sygesikring, receptpligtig medicin og tandlægespecialer refusioner, at vælge en personlig sygesikring er en klog idé. Når du har foretaget dit valg, kan du kontakte en sygeforsikring agent eller bare gå til online-køb.

0 comments: