Hjem Garanti Forsikring

Posted by Kate Sheen at 1:10 AM

Monday, March 16, 2009

Planlægger du at købe et nyt hjem? Har kontrahenten begynder at arbejde med det? Har du nogensinde tænkt på mulighederne for kontrahenten snyde dig eller for nogle årsager huset ikke er afsluttet, og du mister alle de penge du har investeret? Hvis du giver det en tanke nu, du skal vide, at Home Garanti Forsikring eller Builder's Forsikring er blevet formuleret for at beskytte dine interesser og penge i tilfælde af ovennævnte hændelser finder sted.

På en sådan lejlighed, kan du hvile forsikre, at du ikke ville miste en del af dine penge, som regeringen har garanteret at kompensere for dit tab gennem denne obligatoriske Home Garanti Forsikring. Dette særlige forsikringer giver dig fred i sindet, før og under opførelsen af din bolig hjem.

I de fleste lande og stater på hele kloden, Hjem Garanti Forsikring er blevet gjort obligatoriske. Det kan købes fra ethvert forsikringsselskab, men det vil ikke blive købt af dig. Forsikringen er købt af kontrahenten af bygningen forud for påbegyndelsen af den beboelsesbygning arbejde eller udbyderen af sættet hjem fra forsikringsselskabet og et certifikat er givet dig. Men for at få den forsikring, entreprenør eller hjemme kit leverandøren er forpligtet til at have en licens til arbejde og de specialiserede værker såsom elektriske ledninger, VVS og andre.

Hvis entreprenoeren bliver insolvent eller dør eller forsvinder, forsikringsselskaber vil give dig den kompensation. Forsikringen dækker for andre områder og faktorer, såsom fejl i bygningens struktur for seks år fra færdiggørelsen af arbejdet, defekter i ikke-bærende elementer i to år fra det tidspunkt, hvor arbejdet er afsluttet, overtrædelse af lovbestemte garanti, fejl fundet i udformningen af bygningen, udgifter til overnatning i tider med alternative ordninger, sættet hjem med upassende komponenter og materialer og mange flere.

0 comments: