Lejere Forsikring

Posted by Kate Sheen at 1:05 AM

Friday, March 6, 2009

Er du opholder sig i en lejet ejendom og tænker De og Deres ejendomme er sikre nok? Blot give det en tanke gang. Kan du får fjernet muligheden for skaden eller stealth af dine personlige ejendele annonce, hvis nogle ulykker sker, vil du har penge nok til at reparere eller udskifte den beskadigede eller tabte genstande og værdifuldt? Hvis svaret er nej, så bare få dig en lejere Forsikring, der vil sikre din fred i sindet, hvis et uheld sker.

Din jordbesidder's forsikring giver dækning for de fysiske og strukturelle aspekt af bygningen i tilfælde af skader forårsaget af brand eller andre uforudsete hændelser. Denne forsikring ikke giver dækning for dine personlige ejendele, som du ejer såsom elektriske gadgets, sports-udstyr, smykker, møbler, malerier, bøger og mange andre. Lejere Forsikring udfylder dette hul og udvider dækning for alle dem, husholdningsartikler værdifuldt for dig.

Selv om skader som følge af naturkatastrofer som jordskælv og oversvømmelser og jordskred er typisk udelukkes fra politik, lejere Forsikring giver dækning for mange andre områder såsom skader og tab af ejendele og ejendom som følge af brand, hagl, storm, lynnedslag, hærværk, Ryger og tyveri, og også optøjer og uroligheder, Automobiles og fly, faldende genstande og mange flere.

Den nye politik skal desuden beskytter dig i tilfælde af Ansvarskonventionen retssag dvs. hvis du beskadige ejendom eller til skade for andre i en hvilken som helst del af verden, vil du ikke komme til at bære udgifterne til kompensation og incase skadelidte filer en sag mod dig, lejere Forsikring vil yde beskyttelse. Andre former for beskyttelse omfatter Cover for yderligere udgifter, hvis du bor på et hotel på grund af skader på dit hjem, hvis du mister din tilhører mens rejser; hvis dine gæster er såret. Lejere Forsikring er som regel meget billige og dermed kan betales af nogen af jer uanset dine økonomiske begrænsninger.

0 comments: