Sygesikring påstand

Posted by Kate Sheen at 1:03 AM

Monday, March 2, 2009

Forståelse sygesikring og dens dækning for din medicinske regnskaber er problematisk og nerve-wracking. Du kan blive omfattet af en HMO plan, en PPO planen eller en godtgørelse plan, der opfylder dine medicinske udgifter efter deres opståen. Det er virkelig problematisk at grip sygesikringen fordringer og hvis i hvert fald får du den for sent, de vil udvikle alvorlige økonomiske og juridiske problemer.

Det er lokke til at ignorere hele proceduren fra mødet den medicinske udgifter og forestille sig, at sygeforsikringsselskab sammen med læger er godt styre processerne. Men en kæmpe regning, afgifter, som du forsikring er "nægtet eller afvist", eller endog med optagelse af din læge, om nogle af de tjenester, som ikke er hjemlet i HMO plan, vil vække dig.

Du er den perfekte person til at forstå småfejl tidligere i nogen af de medicinske regninger vedrørende fordringer omkostninger eller udgifter til behandlinger. Du kan gå til en fordele rådgiver eller en advokat for din forståelse af anprisninger. Først og fremmest er du nødt til at vide, din dækning, hvis du ønsker at blive informeret om din sygesikring påstand. Erhverve en kopi af din sygesikring dækning og gå igennem det, opdager de forskellige dele. Bliv familiarized med afsnit beskriver dine fordele og angivelse af varigheden af din dækning og de fordele, som du forventes at komme efter denne periode.

Få at vide om en liste over de fordele, som indeholder oplysninger om de betalinger, som du og dit forsikringsselskab vil gøre, sammen med en liste over de selvrisikoen og co-betalinger. Også konstatere listen over sygesikringen dækning.

Kontroller også lister over de begrænsninger og udelukkelser, der betegner de lister over de ting, som ikke er dækket af din sygesikring planen. Nogle af de restriktioner der kan være på kosmetiske operationer, psykiske problemer eller preexistent betingelser.

Fordringer er indeholdt i to eller tre sider, som giver forklaring på arkivering nogen form for sygesikring påstand. Denne del giver dig oplysninger om, hvordan du sætte et andragende mod refutations.

Din konsultationer med dit forsikringsselskab henviser til forespørgsler om anprisninger vil blive støttet af læsningen af Deres politik. Din sygesikring påstand, afhænger af din type af planen. Sammen med dit forsikringsselskab planer vil du få en forklaring af ydelser. Analyser hvert EOB og i tilfælde af alt ikke "tilladt" fuldt ud, er behovet for en præcisering og også spørge din læge til at forsvare dig.

Væsentlig del af arbejdet for din sygesikring påstand forvaltes af HMO og lægen, som omfatter godkendelse af behandlingen. Bliv orienteret om din aktuelle helbredstilstand og de forskellige muligheder for behandling. Du bliver også nødt til at tale med din læge til en god forståelse for dit helbred forsikring påstand.

0 comments: