Home ejeren af forsikringskrav

Posted by Kate Sheen at 1:14 AM

Friday, March 20, 2009

Køber et Home Ejer Forsikring er relativt nemmere end at få Home Ejer af forsikringskrav, når du rent faktisk står over for den fare, og du hus er blevet hårdt eller delvist ødelagt som følge af brand, faldende genstande, hagl, lyn, brud på rør og en del struktur i huset eller hvis du har mistet nogle af dine ejendele som følge af tyveri og indbrud.

Når det drejer sig om at hævde de fordele, der nævnes i dit hjem Ejer Forsikring politik i tilfælde af, at dele er omfattet af den politik er beskadiget, vil du kræve at holde en hel del faktorer i tankerne. På baggrund af disse faktorer, vil du ikke blot undgå yderligere komplikationer, men samtidig sikre, at du får det beløb, lovede at du i forbindelse med reparation eller udskiftning af beskadigede genstande.
Forud for at købe en Home Ejer Forsikring, er det altid en god idé at tage billeder af alle disse elementer, som du ønsker at din politik til at dække og gøre en dokumentation ledsaget af det, der vil indeholde en liste over navnene på disse punkter, mærket de hører til, og deres omkostninger, primært. Denne proces vil helt sikkert nedtone yderligere komplikationer af Home Ejer af forsikringskrav. I tilfælde dit hus eller et af de elementer, der er omfattet af den politik er beskadiget efter en uforudsigelig hændelse, og den forreste handling, du skal gøre, er at 'anmelde' forsikringsselskabet så hurtigt som muligt, helst inden for 24-timers tid.

Bortset fra dette, lave en liste over de emner, beskadiget eller mangler, tage fotografier af de samme eller tage video udklip på dit digitale kamera. Efter dette, skal du bede dit forsikringsselskab til at sende en person til at inspicere de beskadigede dele af huset. Hvis nogle af de ejendele er gået tabt som følge af tyveri, da den tidligere dokumentation vil hjælpe dig med at gøre fordring på og lade dem vide præcis hvad punkterne mangler. På dette, forsikringsselskabet vil bede dig om at foretage et skøn over omkostningerne for dine beskadigede poster og det beløb, der vil blive forpligtet til at erstatte eller reparere dem efterfølgende inden for tredive dage fra tidspunktet for hændelsen. Ligeledes foretage en liste over de ting du har mistanke om manglende fra huset ud over de allerede beskadigede varer. For at hjælpe dig, at forsikringsselskabet kan også sende dig en "justering" til at hjælpe dig med at få skøn. Når denne er gjort, og påstanden er blevet lagt på tværs, kan du bare nødt til at vente tålmodigt, indtil det forsikringsselskab, der giver dig fordelene.

0 comments: