Internationale rejser sygesikring

Posted by Kate Sheen at 1:17 AM

Tuesday, March 24, 2009

Hvis du er i udlandet, skal du sikkert vælge internationale rejse-sygesikring. Du kan føle behov for omgående lægebehandling på et hvilket som helst tidspunkt, mens du er i udlandet. Det ville også være risikabelt, hvis du eller nogen af dine familiemedlemmer få såret eller syg under din rejse. Egnede internationale rejse-sygesikring ville være meget nødvendige for dig, hvis du planlægger at gå til en vildmark.

Så hvis du arbejder, bør du undersøge, om du er dækket af din standard sygesikring politik eller ej. Normalt ville du være dækket af en primær politik, der omfatter ulykke, sygdom og evakuering, hvis du er en underviser eller en studerende og har købt en lav pris identitetskort fra Rådet for International Educational Exchange (CIEE). Men dækningen for utilsigtet medicinske udgifter og beskyttelse ved sygdom er ganske lav.

Også kontrollere Deres politik, hvis du er freelancer og er forsikret. Sundhed dækning for selvstændige erhvervsdrivende er tilstrækkeligt. Wallach and Company tild en fremragende politik, som giver god dækning for sygdom og ulykke, herunder nødevakuering dækning. Men der er nogle begrænsninger og udelukkelser, der består af preexistent betingelser. Internationale rejser sygesikring for gifte personer, afhænger af deres rute og alder. Fortsatte dækning for turister rejser til Amerika, og personer, der er på vej væk fra deres hjemland, er også tilgængelige.

International Association for Medical Bistand til Travelers eller IAMAT er dedikeret til indsamling og formidling af oplysninger om sundhed i hele verden for at hjælpe de rejsende til at søge efter medicinsk hjælp i udlandet. Livredder Emergency Travel giver ekstraordinære årlige ydelser til en tilbagevendende rejsechecks, selv om det ikke er en passende internationale rejse-sygesikring.

0 comments: