Traveler forsikring

Posted by Kate Sheen at 1:15 AM

Sunday, March 22, 2009

Traveler forsikring er en kortvarig forsikring, der normalt omfatter sygdomme og skader, der kan opstå, når du køber den forsikringspolice, og når du er væk fra dit hjemland. Normalt det dækker alle medicinske udbetalinger herunder læges besøg, hospital regninger, receptpligtig medicin, kirurgi omkostninger, laboratorieundersøgelser, røntgenstråler og andre medicinske omkostninger. Den rejsendes forsikring planen ikke omfatter normalt preexistent betingelser og medicinske udgifter er berettiget, og kun for de sygdomme eller skader, der er sket efter at købe en forsikring.

Traveler forsikring er tilgængelige i dit land såvel som i USA. Hvis du køber din rejsende forsikring fra USA, du er sikkert at få nogle fordele.

Traveler forsikringsselskaber tilbyder dig:

* Maksimal valg af rejseforsikring politikker
* Billige og overkommelige planer
* International Dækning
* Professionel hjælp fra autoriserede forsikringsmæglere


Du kan få øjeblikkelig forsikring citater og øjeblikkeligt købe rejsende forsikring fra nogen af rejseforsikring selskaber. Men før du vælger en bestemt rejsende forsikring plan, sammenlign de forskellige forsikringsselskaber citater grundigt. Du skal købe rejsende forsikring fra en pålidelig og værdsatte mægler, der kan give dig mulighed for talrige forsikringsordninger og kan rådgive dig om de mest hensigtsmæssige plan. Deres forsikring planen kan træde i kraft fra datoen for din afrejse for din rejse og kan afslutte dagen, når du ankommer til dit hjemland. Du kan således få dækning for dine medicinske udbetalinger på din tur.

De forskellige typer af rejsende forsikring kan åbnes for en enkelt tur eller endog et år med flere ture, og selv for en gruppe rejse. Enkelt tur kan være af varighed på 5 dage eller endog et år. Den etårige multi-ture er begrænset til ture, hver tur er på 30 dage. For gruppe rejser, kan du vælge at købe din rejsende forsikring for kun 5 dage eller endog et år.

0 comments: