Rejser ulykkesforsikring

Posted by Kate Sheen at 1:16 AM

Monday, March 23, 2009

Praktikordninger, feltundersøgelser og andre udendørs aktiviteter har en væsentlig rolle at spille i en studerendes liv. Hvis en studerende lider nogen skade eller ethvert uheld, studerende rejser ulykkesforsikring er leveret af CSU system. Dækningen for studerende rejser ulykkesforsikring er forlænget, hvis tilstrækkelig dækning ikke er leveret af sygesikringen, som bæres af den studerende. Studerende rejser ulykkesforsikring er planlagt til supplering af denne dækning.

CSU studerende bestående af de studerende er opført i det udvidede Uddannelse program er berettiget til studerende rejser ulykkesforsikring. Dækning og ydelser omfatter dækning for utilsigtet tab af syn, hørelse evne, vedhæng og liv sammen med den medicinske udbetaling for alle former for lægebehandling, læge, hospitalsophold, kirurgi og andre medicinske omkostninger. Alle fordele er udelukket, hvis en hvilken som helst type, hvis bakteriel infektion er forårsaget, men ikke på grund af en ulykke eller madforgiftning.

Deltid, vikariater og regelmæssig ansatte på universitetet er kvalificerede til at rejse ulykkesforsikring. Universitetet betaler for hele dækningen under rejse ulykkesforsikring. Denne forsikring planen tilbyder politik i tilfælde af opsplitningen eller dødsfald forårsaget af ulykker på en rejse til universitetets formål væk fra arbejdsmarkedet base. Fordelene er opkræves kun i tilfælde af ulykke, som finder sted inden for et år fra tidspunktet for ulykken.

Opsplitningen er disjointing i hænder eller fødder i løbet af de håndled eller ankler, eller permanent tab af synet. For tabet af to dele af kroppen, det betalte beløb svarer til den for død fordel. For tab af en hvilken som helst del af kroppen den sum, der betales, er halvdelen af det samlede beløb til døden fordel. Rejser ulykkesforsikring er ugyldig på dagen før pensionering af enhver medarbejder.

Forretningsrejser ulykkesforsikring giver dækning for opsplitningen eller utilsigtet død eller af ansatte, der arbejder i en velrenommeret virksomhed organisationen under rejser til alle officielle formål. Personlig rejser ulykkesforsikring kan også fås for Dem og Deres familiemedlemmer for opsplitningen og utilsigtede dødsfald på nogen fritid tur.

0 comments: